TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Jennifer Schill om bråket med Daniel Tholén som TV4 klippte bort

18 mar, 2021 
Emil Karlsson Lagnelius
Jennifer Schill och Daniel Tholén i Farmen 2021.
Daniel Tholén är tittarnas favorit.
Men nu avslöjar Jennifer Schill ett okänt bråk – som TV4 klippte bort.
– Det Daniel höll på med var maktmissbruk!
Annons
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?Brand logo
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?

I en frispråkig intervju med Hänt berättar Jennifer Schill, 30, om Daniels hämnd efter bråket som aldrig reddes ut, vem hon tyckte sämst om på Farmen och svarar på kärleksryktet alla undrar över.

✔︎ Det här är Jennifer Schill

Ålder: 30.
Stjärntecken: Oxe.
Bor: Linköping.
Jobbar som: Kriminalvårdare.
Civilstatus: Singel.

– Det kändes inte helt rätt där och då, jag var väldigt kluven inför hur jag skulle göra. Jag var, om jag ska vara ärlig, tveksam ända fram tills jag drog sparken. Det var ett sista minuten-beslut. Att lägga sig är inte jag, men samtidigt tänkte jag spelmässigt och då såg jag det som en möjlighet att komma långt längre fram, har Jennifer berättat för Hänt tidigare.

Men taktiken visade sig bli ett fiasko. Trots flera försök att tävla sig tillbaka kom Jennifer aldrig tillbaka till Farmen. Nu är hon tillbaka hemma i Linköping och har landat efter sommarens äventyr.

Vad var det bästa med att vara med i Farmen?

Annons

– Alla människor jag lärt känna: Helena, Malin, Phillip-Lloyd, Selmir, Pernilla, Mary. Sen var det kul att få tävla.

Och det sämsta?

– Tristessen. Jag bröt ihop på Torpet eftersom det var så långtråkigt.

Är du nöjd med hur TV4 framställde dig?

– Ja, kan inte påstå att de har klippt mig märkligt. Sen kanske jag kan tycka att de vinklade situationen mellan mig och Karin lite konstigt. De försökte framställa det som att jag klagade mycket, men det är skitsnack.

Kan du dela med dig av ett drama som tv-tittarna inte fick se?

– Jag tycker det är konstigt att dramat mellan mig och Daniel inte kom med. Vi var uppe på logen och rök ihop om en grej som inträffat på morgonen.

Detta är för tittarna nya uppgifter. I tv har det framstått som att Daniel hållit sig borta från gräl. Bland läsarkommentarerna märks det att han är tittarnas favorit att vinna Farmen.

Berätta mer om bråket, Jennifer!

– Jag hade dagen innan varit ute och mjölkat kor hela kvällen medan andra, bland annat Daniel, hade suttit inne och druckit te. Jag tyckte inte att det var mer än rätt att jag skulle få duscha av mig lite på morgonen, men det tyckte inte Daniel som var storbonde. Då blev jag irriterad och tyckte att det han höll på med var maktmissbruk. Han tyckte att vi skulle reda ut situationen uppe på logen och jag tyckte inte att det fanns något att reda ut. Vi tyckte olika om hur man sköter sitt ledarskap.

Annons

Redde ni ut det senare?

– Några timmar senare utsåg han mig till gårdskämpe, så det tog tydligen på hans psyke att jag sa vad jag tyckte och tänkte. Jag la mig sedan mot Lili och hamnade på Torpet – så det med Daniel rann ut i sanden kan man säga. Men det reddes aldrig ut. Vi möttes därefter i gårdskampen två gånger och han vann båda, väldigt retligt.

Jennifer dömer ut Karin Ström

Hur är er relation i dag?

– I dag är vi vänner, inga hard feelings från mig.

Vem tyckte du bäst/respektive sämst om i Farmen och varför?

– Phillip-Lloyd, Malin och Helena är vänner för livet. Sen tyckte jag inte om Karins attityd. Vi har olika uppfattning om hur man ska förhålla sig till sina medmänniskor. Henne klarar jag mig utan.

Det har funnits många romanser i Farmen under årens lopp. Fanns det någon kärleksflirt mellan några deltagare den här säsongen?

– Det spekulerades om Daniel och Karin, men det vände snabbt när hon kom tillbaka från Torpet. Sen pratades det om mig och Robin, men vi är bara vänner.

Annons

Vad har hänt i ditt liv efter programmet?

– Jag har börjat plugga till humanistisk socialpedagog. Sen är min sidohobby att köpa och renovera lägenheter så nu sitter jag med ett kilo damm i ansiktet.

Hur ser din framtid ut?

– Jag har tidigare sagt att jag är ute efter karl och barn, men det känns långt fram i tiden. Just nu trivs jag med att vara själv. Nu är det fokus på jobb, studier och vänner.

✔︎ Det här är Daniel Tholén

Ålder: 42.
Stjärntecken: Lejon.
Bor: Uppsala.
Jobbar som: Egenföretagare inom snickeri och sadelmakeri.
Civilstatus: Singel.

Hänt har sökt Daniel Tholén:

– Jag kommer inte ihåg något bråk. Vi var väl oense om att jag tyckte att man kunde göra sysslorna först. Men det var ju vid frukostbordet. Det kanske var en större grej för henne så jag får väl ringa till henne och kolla. Det är inga hard feelings från mig, säger han.

Hon säger att du höll på med maktmissbruk som storbonde. Din kommentar?

– Det får stå för henne.

Foto: TV4

Annons