Därför valde Jennifer Schill att köra läggmatch mot Lili Pham i Farmen

Jennifer Schill & Lili Pham Farmen 2021

I kvällens avsnitt av Farmen väljer Jennifer Schill att medvetet lägga sig i tävlingen mot Lili Pham.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om orsaken bakom beslutet.
– Jag började tröttna, berättar hon.
Slå på ljud

Den fjortonde säsongen av tävlingsprogrammet Farmen är i full gång och den som just nu styr och ställer på gården är storbonden Daniel Tholén. I kvällens avsnitt av programmet ska han bland annat välja vem av de andra deltagarna som ska bli gårdskämpe och därmed åka till Torpet för att tävla om en plats på Farmen.

LÄS MER: Jennifer och Robin om romansen i Farmen – efter alla rykten
NU GRATIS

– Planen är ju att skicka någon som är ett stort hot men fortfarande har möjligheten att ta hem kampen som gårdskämpe och komma tillbaka. Och om hen inte gör det så kanske det inte är en så stor förlust heller, beroende på vem som kommer tillbaka, säger Daniel när han berättar om sina tankar.

Den han tillslut väljer som gårdskämpe är Jennifer Schill, och hans motivering till beslutet är helt enkelt att hon är ett väldigt stort hot som han inte riktigt vet var han har.

Förlorar med flit

När Jennifer väl kommer till Torpet möts hon av av en mallig Lili Pham som är minst sagt stolt över att vara kvar.

– Det är inte Helena, det är inte Robin, det är inte Philip som ni alla tycker är så stark duktig och smart. Ni får mig, säger hon.

De gör sig redo för inför tävlingen som går ut på att de ska stapla en så hög ved-hög som möjligt på fyra minuter - något som Jennifer vet att hon kommer vara bra på.

LÄS OCKSÅ: Daniel Tholéns och Karin Ströms relation idag – efter romansen i Farmen

Och mycket riktigt leder Jennifer när tiden börjar gå mot sitt slut, men när det bara är några sekunder kvar puttar hon plötsligt ner högen som hon har byggt upp upp och Lili blir därmed vinnare. Nu berättar Jennifer om varför hon valde att göra en läggmatch.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jennifers egna ord om beslutet

Det är i en intervju med Hänt som Jennifer berättar om varför hon valde att lägga sig i tävlingen mot Lili.

– Det kändes inte helt rätt där och då, jag var väldigt kluven inför hur jag skulle göra. Jag var, om jag ska vara ärlig, tveksam ända fram tills jag drog sparken. Det var ett sista minuten-beslut. Att lägga sig är inte jag, men samtidigt tänkte jag spelmässigt och då såg jag det som en möjlighet att komma långt längre fram, förklarar hon innan hon fortsätter:

– Jag började tröttna på Farmen och ville att något nytt skulle hända. Alla tjejer hade sagt att de inte ville möta mig i styrka eller teknik så det enda som återstod var kunskapstävling. Och kunskap kan gå hur som helst. Eftersom andrekämpen väljer gren skulle den säkert ta kunskap mot mig och det skulle vara så tråkigt att åka ut i tinget på en kunskapstävling. Då tänkte jag att det var bättre att testa på Torpet och sitta säkert.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Marys okända krav på TV4 – ville inte prata om känsliga ämnet

LÄS OCKSÅ: Farmen-Dag Tolstoy om kärleksryktet med Anna

SENASTE NYTT!