Daniel Tholéns egna ord om romansen med Karin Ström i Farmen 2021

Daniel Tholén & Karin Ström Farmen 2021

Det är många som har noterat att Farmen-deltagarna Daniel Tholén och Karin Ström har ett extra gott öga för varandra.
Nu berättar Daniel för Hänt om känslorna för Karin och hur deras relation ser ut idag.
Slå på ljud

Den fjortonde säsongen av det populära programmet Farmen är i full gång och lära känna varandra-fasen har nu bytts ut till ren och skär tävling. I förra avsnittet av programmet var det dags för kamp mellan Dag Tolstoy och Daniel Tholén, där vinnaren fick vara kvar på gården och förloraren dessvärre lämna.

Som vinnare stod tillslut Daniel, och efter att ha blivit vald till storbonde får han äntligen återvända till gården. Men när han kommer tillbaka är det inte bara han som gläds över den stora vinsten.

Romansen mellan Daniel och Karin

När Daniel kommer tillbaka skiner Karin Ström upp i ett stort leende. Den senaste tiden har det nämligen spekulerats i att det är någonting mellan Daniel och henne, och när programledaren Anna Brolin frågar hur det känns att ha Daniel tillbaka svarar hon:

LÄS OCKSÅ: Farmen-Daniel nära dö – första orden efter allvarliga olyckan: ”Jag är förlamad”
NU GRATIS

– Jag tror jag var lika glad som Daniel att han tog hem den vinsten. Det står jag för. Han är så välkommen tillbaka. Mer än välkommen.

När Daniel ska få nycklarna till storbondestugan och därmed välja en person att dela stugan med blir valet därför självklart.

– Jag tänkte fråga om Karin vill flytta in med mig, säger han varpå Karin snabbt svarar:

– Ja, men det är väl klart! Det blir bra. Vad glad jag blev.

Och snabbt börjar det spekuleras i vad som kommer att hända i storbondestugan. Erik Steffen är bland annat väldigt säker på sin sak.

– Jag tror att det kommer bli pang pang. Nu blir det skedmys i bondestugan, säger han självsäkert.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Daniel och Karins egna ord om romansen - så ser relationen ut idag

Och nu har Daniel själv kommenterat den omtalade romansen. I ett meddelande till Hänt berättar han om känslorna för Karin, och hur relationen ser ut idag.

”Jag gillar verkligen Karin. Hon är klok, snygg och väldigt härlig att prata med. Så det var inte så svårt att få ett få ett gott öga för henne", skriver han innan han fortsätter.

”Jag skulle beskriva vår relation idag som väldigt bra. Vi hörs någon gång varje vecka. Hon är en av de som jag har närmst kontakt med såhär efter inspelningen.”

Och även Karin bekräftar den fina relationen.

”Vart ska man börja, min och Daniels relation är helt klart speciell. Vi har ju upplevt något som man inte riktigt kan förklara för en person utanför Farmen. Jag tycker om Daniel jättemycket och vi gillade varandra inne på gården, hade bra kemi och kom bra överens i många avseenden! Vi har en fin relation idag till varandra och har absolut kontakt efter programmet. Men säsongen är långt ifrån slut och vi får se vad som händer i framtiden”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Därför åkte Dag Tolstoy ur Farmen direkt – fick inte komma till Torpet

LÄS OCKSÅ: Därför tvingades Farmen-Syliane lämna Torpet – sanningen bakom beslutet

SENASTE NYTT!