Därför tvingades Farmen-Syliane lämna Torpet – sanningen bakom beslutet

Anna Brolin, Hans Wincent, Syliane Duval

Torpet är stället där Farmen-deltagarna kan tävla om en andra chans att komma tillbaka till Farmen.
Syliane Duval var en av "torparna" men redan efter två dagar tvingades hon åka hem.
– Det var "waste of time", säger hon till Hänt.
Starka känslor i Farmen 2021
Slå på ljud

TV4:s stora succéprogram Farmen är äntligen tillbaka. Med tretton säsonger bakom sig är de nu igång med ännu en säsong, och i år är det ingen annan än den populära programledaren Anna Brolin som leder de tävlande i programmet.

"Torpet" är stället dit Farmen-deltagarna kommer när de förlorar gårdskamper. På torpet får de leva med begränsade tillgångar och utan den klassiska "bonde-praktikan" till hands. I nuläget är det pianisten Philip Albinsson, 26, och den före detta fotbollsspelaren Robin Kacaniklic, 32, som behövt ta sitt pick och pack och flytta in på torpet.

Men de behövde inte göra det helt själva, de fick nämligen sällskap av två välkända ansikten i form av Helena Hedqvist, 26, och Syliane Duval, 35. De båda var med i Farmen förra året och Helena, som kom tvåa, är nu minst sagt revansch-sugen. Tillsammans på torpet kämpar de alla nu i hopp om att en dag ta sig in på Farmen igen.

Syliane Duvals comeback i Farmen blev kort

Syliane var också väldigt sugen på att ta revansch efter förra årets insatser, då hon även hade en romans med Alexander Vörös. Men i gårdagens avsnitt av Torpet hände det som inte fick hända – hennes migrän bröt ut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I avsnittet kunde tittarna se en trött och minst sagt tagen Syliane. Hon låg på det kalla golvet med världens migrän, medan de andra jobbade på hönshuset.

– Jag fick migränanfall och så hade jag haft jättemycket migrän innan och så. Så jag orkade inte vara kvar. Jag har nog aldrig haft ett så stort anfall som när jag var där inne faktiskt, förklarar hon nu för Hänt.

Syliane Duval

Syliane låg på golvet med migrän.

Foto: TV4

Två dagar på torpet var slöseri med tid

Huvudvärken blev så påtaglig att Syliane inte kunde vara kvar längre, och den oturliga tajmingen är nu något hon grämer sig över.

– Det var sån himla otur, det var så onödigt att bara vara där i två dagar. Nu tänker jag att jag bara borde ha struntat i allt. Så det är lite jobbigt nu när det sänds för jag är en sån som inte vill ge upp egentligen, säger hon.

Att Syliane tvingades lämna var hennes eget beslut, då hon mådde för dåligt för att stanna kvar. Nu tycker hon att hennes medverkan rent ut sagt var lite slöseri med tid.

– Jag tycker att det var waste of time att vara med och att sitta i karantän i 10 dagar bara för det. Jag tappade massa tid på att sitta i karantänen och sen åkte jag ändå hem efter 2 dagar. Det kändes waste of time från min sida. Jag hade kunnat göra något annat då istället, säger hon och fortsätter:

– Det var mitt eget beslut att lämna. Men det känns lite tråkigt nu i efterhand.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Farmen 2021: Här är alla deltagare som tävlar i TV4-programmet

LÄS OCKSÅ: TV4 svarar – därför är inte gården nedriven i Farmen 2021

FRÅN FÖRSTASIDAN