LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför saknas Calle Sterner i Let's dance 2021 efter succén

24 mar, 2021 
Calle Sterner
Proffsdansaren Calle Sterner är vi vana att se i Let's dance årligen.
Men den här säsongen är han inte med och dansar.
Vad beror det på? Vi har svaret!
Annons
Petra Medes okända relation till David Lindgren – så känner de varandraBrand logo
Petra Medes okända relation till David Lindgren – så känner de varandra

Calle Sterner har dansat i Let's dance i många år. Han har sedan 2012 blivit en av tittarnas favoriter. Calle har tidigare dansat med bland andra Hannah Graaf, Jennifer Åkerman, Kenza Zouiten och Therese Alshammar.

År 2012 dansade han tillsammans med skådespelaren Molly Nutley. De två blev även ett par, men efter två år valde de att gå skilda vägar och Molly sa vid tillfället att hon alltid kommer att bry sig om Calle, men att det helt enkelt inte var rätt.

Förra året dansade Calle Sterner tillsammans med Sussie Eriksson och paret slutade på en andra plats. På första plats kom nämligen artisten och låtskrivaren John Lundvik tillsammans med Linn Hegdal.

Calle Sterners vinst i Let's dance

Förutom att ha kommit på andra plats hela tre gånger, först med Molly Nutley 2012, följt av 2017 med Anja Pärsson och slutligen Sussie Eriksson 2020, så har faktiskt Calle vunnit en gång! Och det var med ingen mindre än Kristin Kaspersen år 2019.

Annons

När han var i final med Sussie Eriksson förra året beskrev han det som en vinst för sig till Aftonbladet.

– Det är en vinst i sig att vi står i final. I finalen kommer vi bland annat att bjuda på en dans till Islands bidrag i Eurovision Song Contest. Den har vi kört mycket och kommer avsluta med den, sa Sterner då.

Calle Sterner har tidigare i en intervju med Hänt avslöjat att det ibland gått hett till bakom kulisserna i Let's dance och att det varit mycket rykten kring sex och romanser.

– Det snuskigaste är att Let’s dance under många år hade en soffa i träningslokalen. Den soffan gick det många rykten kring. Flera snuskiga historier associerades med den. Nu finns inte soffan längre med oss. Det som hände i soffan har dock stannat i soffan. Jag har aldrig själv fått njuta av den. Men det är många andra som har njutit i den. Där stannar den historien, sa Calle Sterner då till Hänt.

Därför saknas Calle Sterner i Let's dance 2021

I år kommer vi dock inte få se Calle Sterner dansa i Let's dance.

Det blir första gången på många år. I ett meddelande till Hänt förklarar TV4 kort att dansarna varierar och att Calle inte kommer att medverka i Let's dance 2021.

– Dansarna som är med i Let’s dance varierar från år till år, hälsar Fia Fång, exekutiv producent för programmet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons