Daniel Tholén vinner Farmen 2021 – Malin Nyman om förlusten

Daniel Tholén

Det blev till slut Daniel Tholén som vann Farmen 2021, efter en tuff final mot Linnéa Klaar.
Nu berättar Malin Nyman om den snöpliga förlusten – precis på målsnöret!
– Danne var ju smart, säger hon till Hänt.

Efter en hel sommar på Farmen stod det till slut klart att det blev favorittippade Daniel Tholén, 42, som kammade hem vinsten i Farmen 2021!

– Jag vann! Det är så jäkla galet, och det är så jäkla mycket känslor. Jag har verkligen bitit ihop hela hela säsongen. Asså jag har liksom följt min "game-plan" och försökt att inte reta upp mig på folk i huset, säger Daniel i programmet och fortsätter:

LÄS MER: Så gick det sen för Farmen-deltagarna – berättar om sina nya liv
NU GRATIS

– Jag har gjort det på mitt sätt, och så räckte det hela vägen, säger han och försöker hålla tillbaka glädjetårarna.

Daniel blev så glad över vinsten att han knappt kunde hålla tillbaka tårarna. En vinst i Farmen var med andra ord en stor vinst för fordonsadelmakaren, som målat upp ett vinnar-scenario i sitt huvud redan långt innan.

Tittarnas spekulationer om finalisterna

Linnéa Klaar, 27, var den andra farmaren som blev kvar för final. Men innan dess stod det även mellan Erik Steffen, 29, och Malin Nyman, 26. Inför söndagens program hade tittarna tänkt ut några potentiella scenarion och även önskningar om vilka de vill se i final.

”Daniel, Malin är värdiga vinnare.”, skriver en.

”Hoppas Malin o Daniel”, skriver en annan.

Daniel Tholén, Linnéa Klaar

Det blev Daniel och Linnéa som möttes i finalen!

Foto: TV4

Att Malin skulle få så stort stöd från tittarna var inget hon hade kunnat räkna med när hon var på Farmen. I en intervju med Hänt har hon nämligen berättat att det snarare var tvärtom och att det var självkänslan som svek henne. Men nu kan hon förstå tittarna.

– Jag förstår att tittarna tycker att jag och Danne är de mest värdiga finalisterna. Man ser ju inte allt som man gör, men jag och Danne har ju tagit i och inte legat på latsidan och det har väl tittarna sett. Jag förstår dem, säger hon till Hänt.

Därför gick Malin miste om finalplatsen

Malin berättar också att hon hade kunnat bli den andra finalisten, om hon bara spelat sina kort rätt och trott mer på sig själv.

– Danne var ju smart för han använde amuletterna. Jag borde såklart ha använt mina tidigare, då hade jag ju stått med Danne i en final. Om jag hade använt dom i början så hade jag ju slagit ut både Linnea och Erik. Men jag var så jävla osäker och bara ”jag orkar inte en dag till”, säger hon och fortsätter:

– Jag hade bara behövt prata med min syster och få höra att jag fixar det här. Men där och då tänkte jag bara att han är så duktig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Det händer bakom kulisserna på Farmen

LÄS OCKSÅ: Efter romansryktet och bråket i Farmen - här återförenas Daniel och Karin

SENASTE NYTT!