Efter romansryktet och bråket i Farmen - här återförenas Daniel och Karin

Karin Ström, Daniel Tholén

Inför kvällens säsongsfinal av Farmen 2021 är det ett gäng farmare som samlats hemma hos Daniel Tholén för att se den tillsammans.
Men till tittarnas stora upptäckt är en av gästerna ingen mindre än Karin Ström – som ryktats ha en romans med Daniel.

Farmen 2021 börjar närma sig sitt slut och det enda momentet som återstår är den stora finalen!

Hittills är Daniel Tholén, 42, klar för final och nu återstår det att se vem av Malin Nyman, 26, Linnéa Klaar, 27, och Erik Steffen, 29, som tar den andra finalplatsen.

Enligt tittarna finns det vissa önskemål om vilka som ska stå i finalen. På Farmens Instagram-konto kan man se att de flesta verkar enade om att det är just Daniel och Malin som är de mest värdiga finalisterna.

LÄS MER: Så gick det sen för Farmen-deltagarna – berättar om sina nya liv
NU GRATIS

”Malin och Daniel hoppas jag i Final”, skriver en tittare.

”Daniel, Malin är värdiga vinnare.”, skriver en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det har hänt bakom kulisserna i årets Farmen

Under årets säsong har tittarna visat stort engagemang om både deltagarna och upplägget på Farmen. Det har spekulerats mycket på sociala medier om vad som egentligen händer bakom kulisserna.

Men något som det också spekulerats i är om det finns mer än vänskap mellan Daniel Tholén och Karin Ström, 32. När Daniel blev storbonde frågade han nämligen om Karin ville bli hans gårdsfru – något som Karin snabbt tackade ja till.

– Ja, men det är väl klart! Det blir bra. Vad glad jag blev, sa Karin då och även Daniel verkade bli glad över svaret.

Efter det började det spekuleras bland de andra deltagarna. Erik Steffen var en av dem som var väldigt självsäker på att det skulle finnas kärlek mellan duon.

– Jag tror att det kommer bli pang pang. Nu blir det skedmys i bondestugan, sa han då.

Återföreningen mellan Karin och Daniel

Men sedan dess har mycket hänt för duon. Plötsligt fick deras relation en helt ny vändning – Karin hamnade nämligen på Torpet.

Karins vistelse på Torpet blev däremot inte särskilt långvarig. Efter att hon visat goda kunskaper i balans tog hon sig tillbaka till Farmen efter bara några dagar på Torpet. Men det var när hon kom tillbaka till Farmen som hon möttes av en helt annan Daniel än den hon lämnade.

”Vi har ju upplevt något som man inte riktigt kan förklara för en person utanför Farmen”, har Karin tidigare förklarat för Hänt.

Efter det fortsatte den kyliga stämningen mellan Karin och Daniel. Även nu i efterhand har Karin gett signaler av att det kanske inte är frid och fröjd mellan dem. Hon har nämligen valt att lägga upp en bild där Daniel fattas.

Men nu när det blivit dags för finalvecka och det bara är den stora säsongsfinalen som återstår, har det blivit dags för en återförening. Daniel har nämligen bjudit in ett gäng farmare och det verkar som att de ska se finalen tillsammans! Daniels gäster består av Philip Albinsson, Linnéa och oväntat nog även Karin!

Instagram

Gänget är samlade hos Daniel.

Foto: Instagram

FOTO: TV4, Instagram

LÄS OCKSÅ: Farmen-Daniel Tholéns hjärtesorg – vändningen efter romansen med Karin

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas ilska efter romansen mellan Karin och Daniel i Farmen

SENASTE NYTT!