Farmen-Karins pik till Daniel Tholén – efter kyliga stämningen

Daniel Tholén, Karin Ström

När Karin Ström kom tillbaka till Farmen möttes hon av en annorlunda Daniel Tholén, efter att duon tidigare haft en flirtig relation.
Sedan dess verkar deras relation inte ha förbättrats särskilt mycket.
Men nu kommer Karin med en pik till Daniel.

Årets säsong av Farmen har passerat mer än halva tiden. Nu vankas det finalvecka på Torpet och vinnarglöden är större än någonsin.

LÄS MER: Därför saknas Sigrid Bernson i Let's dance

På Torpet hamnar man när man förlorat gårdskamper, men man är fortfarande med i tävlingen. De deltagare som nu befinner sig på Torpet inför finalveckan är Helena Hedqvist, 27, Erik Steffen, 29, Pernilla Angeria, 57, och Jennifer Schill, 30. I slutet av veckan får tittarna veta vem som lyckas ta sig tillbaka till Farmen igen.

Karin Ström, 32, är en av dem som tidigare varit på Torpet, men efter att ha vunnit en gårdskamp tagit sig tillbaka in på Farmen igen. Men när hon kom tillbaka var relationen till Daniel Tholén, 42, inte riktigt som den var när hon lämnade honom.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärleksryktet mellan Daniel och Karin

När Daniel blev storbonde valde han Karin till gårdsfru och då ryktades det en hel del om att det kunde finnas kärlekskänslor mellan duon.

– Jag tror att det kommer bli pang pang. Nu blir det skedmys i bondestugan, sa Erik Steffen då.

Men när Karin kom tillbaka från Torpet var inget sig likt. Daniel såg nämligen inte alls särskilt glad ut över att se sin före detta gårdsfru igen. Karin har tidigare berättat för Hänt att deras relation är speciell.

”Vi har ju upplevt något som man inte riktigt kan förklara för en person utanför Farmen”, skrev hon då.

Nu har det gått några veckor sedan Karin kom tillbaka till Farmen, och den kyliga stämningen mellan Daniel och Karin verkar fortfarande hålla i sig. Nu berättar Karin för Hänt om varför den aldrig förbättrades.

Daniel Tholén, Linnea Klaar

Daniel och Linnea har kommit varandra nära.

Foto: TV4

Karin Ströms pik till Daniel Tholén

Under måndagen la Karin upp en bild på Instagram där hon beskrev sin lycka över att ha fått lära känna alla de deltagare som fortfarande är kvar i tävlingen. Men en person fattas i bilden – nämligen Daniel.

”Trots alla meningsskiljaktigheter och tokigt man sagt om varandra inne på Farmen, så är ni några av de härligaste och roligaste människor jag träffat”, skriver Karin till en bild där Daniel fattas.

Varför Daniel saknas på bilden är i nuläget högst oklart, det skulle antingen kunna vara så att han var i kämpe-stugan när bilden togs. Eller så är den rent av tagen vid ett skede då Daniel kanske inte längre är kvar i tävlingen.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Farmen-Phillip-Lloyd om relationen till Philip Albinsson efter sveket

LÄS OCKSÅ: Farmen-tittarnas ilska efter upptäckten i TV4:s bild på Daniel Tholén

Senaste nytt