Farmen-tittarnas ilska efter upptäckten i TV4:s bild på Daniel Tholén

Farmen Daniel Tholén

Finalen i årets Farmen närmar sig med raska steg och nu kämpar deltagarna om de värdefulla amuletterna.
Nu rasar TV4-tittarna efter att de tror att kanalen råkat avslöja vem som tar hem söndags kamp.

Årets säsong av Farmen är i full gång och deltagarna kämpar för fullt om de åtråvärda amuletterna. Även tittarna har under veckorna som gått lärt känna deltagarna och nu fylls kommentarsfälten på sociala medier med både hyllningar och kritik mot kanalen.

Redan sedan start har TV4 varit tydliga med att de är extra nöjda med årets urval av deltagare då man har varit väldigt noga med att få en bra mix. Trots det har det dock tillkommit en del ålderskrav på deltagarna inför årets säsong.

Starka reaktionen efter Lilys förlust

Redan tidigt i säsongen fick dock kanalen kritik för deltagarnas olika förutsättningar. Det var när storbonden Mary Enqvist, 40, valde Lily Pham, 33, till förstakämpe som hon i sin tur valde Malin Nyman, 26, till andre-kämpe. Men hur det skulle gå i grenen som de tävlande ställdes i stod klart redan innan startskottet gick.

LÄS MER: Oväntade vändningen i Allans och Marys relation – efter bråket i Farmen
NU GRATIS

Lily är nämligen flera huvuden kortare än Malin och då de båda skulle slå ner fem syllspikar på snabbast tid rasade tittarna över kanalens utformning av grenarna.

”Som upplagt för att Lili skulle åka ut eftersom bänken var anpassad för längre personer. Hur tänkte ni?”, skrev en tittare då medan en annan skrev:

”Tycker synd om korta Lily. Vore mer rättvist om höjden på bänken de spikar i var anpassad efter kroppslängd, nu var hon chanslös från start.”

Tittarna rasar efter bilden på Daniel

För en tid sedan avslöjade även Hänt att TV4 gjort en ordentlig miss under klippningen av programmet. Inför en kamp i tinget mellan Phillip och Rickard avslöjar nämligen deltagarnas kläder vem som kommer att vinna tävlingen och vem som kommer att tvingas lämna Farmen.

Daniel Tholén med halsbandet han tagit med sig hemifrån.

Nu reagerar tittarna återigen då de tror att kanalen råkat avslöja ett viktigt avgörande. Under onsdagen möttes tittarfavoriterna Daniel Tholén, 42, och Torpet-deltagaren Helena Hedqvist i en gårdskamp. Inför avsnittet valde TV4 att lägga ut en liten förhandstitt på Farmens Instagram-konto – något som tittarna nu rasar över.

”Ni spoilar! Två gånger har nu klippt in Daniel efter gårdskamp när han har sina amuletter runt halsen.. Det vill säga, han van kamperna!”, skriver en upprörd tittare.

Efter en närmare undersökning kan dock Hänt nu slå fast att så inte alls är fallet. Daniel har sedan tidigare två amuletter och trots att det mycket riktigt ser ut som att han har tre värdefulla smycken kring halsen i TV4:s klipp har kanalen i själva verket aldrig avslöjat utgången i tävlingen.

Daniel har nämligen sedan start ett eget halsband på sig. Halsbandet har ingenting med tävlingen att göra utan är något som han tagit med sig hemifrån. Precis som med amuletterna sitter berlocken dock i ett tunt lädersnöre vilket gör att det mycket riktigt är väldigt likt en Farmen-amulett.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Richard om Robin Kacaniklic svek – efter överenskommelsen

LÄS OCKSÅ: Allan Eriksson om bråket i Farmen – sanningen om utskällningen till Mary

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!