Här avslöjar TV4 vinnaren i Farmen 2021

Farmen

I söndagens avsnitt av Farmen blir det dags för Phillip-Lloyd Rochester och Richard Andersson att tävla om vem som tvingas lämna Farmen.
Men TV4 gör en tabbe som avslöjar vem som blir vinnaren.

Farmen är i full gång och under veckan som har passerat har det varit bagaren Phillip-Lloyd Rochester som har styrt och ställt på gården. Men med titeln storbonde följer det också en hel del svåra beslut, och ett av de är att välja vem som ska bli förstekämpe.

Phillip bestämde sig tillslut för att utse Robin Kacaniklic till förste-kämpe, och efter att ha mött Daniel Tholén i en sågartävling tvingas han tillslut att lämna. Men spänningen tar inte slut där. Direkt efter att gruppen sagt hejdå till Robin kommer programledaren Anna Brolin med ännu ett besked - den nya storbonden Philip Albinsson måste välja en ny förstekämpe som ska tävla mot någon annan i gruppen på en gång.

LÄS MER: Hen tjänar bäst av alla i Farmen – se oväntade ettan
NU GRATIS

Efter en del om och men står det tillslut klart att det är Richard Andersson och Phillip som ska möta varandra i en kunskaps-tävling. Men redan innan tävlingen har kommit igång råkar TV4 avslöja vem som blir vinnaren och vem det är som tvingas lämna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

TV4:s tabbe – avslöjar vinnaren

Tävlingen går ut på att de ska mjölka en viss volym mjölk och att den som är närmast utsedd volym blir vinnaren. Problemet är bara att TV4 tar bort en hel del av spänningen när de genom en synk råkar avslöja vem som blir vinnaren.

Innan det är dags för tävlingen att starta får man se en intervju med både Phillip och Richard där de pratar om sina känslor kring att bli vald till förste- och andrekämpe. Men när Richard berättar om sina känslor kring situationen har han på sig samma kläder som han tävlar i medan Phillip har hunnit sätta på sig något helt annat.

Och varför avslöjar det resultatet i tävlingen? Jo, med det förstår man nämligen att Phillip kommer tillbaka till gården och får byta om till andra kläder medan Richard tvingas lämna direkt från tävlingen.

Phillip och Richards kläder under tävlingen:

Från Richards synk:

Från Phillips synk:

Richards ord efter förlusten

Och visst blir det så. Efter att de mjölkat och mätt ut vem som var närmast 8 deciliter blir det klart att det är Richard som får lämna. I synken berättar han hur det känns och vad han kommer sakna mest med Farmen.

– Det jag kommer sakna mest på Farmen är de fantastiska människorna som jag har haft omkring mig. Jag lämnar Farmen med vemod. Det har varit en upplevelse olikt allt annat men jag har ett minne för livet och jag har skaffat mig vänner för livet, säger han.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Richard om Robin Kacaniklic svek – efter överenskommelsen

LÄS OCKSÅ: Farmen-Jennifer Schills nya kärleksbesked – efter romansryktena

SENASTE NYTT!