Därför är inte Sigrid Bernson med i Let's dance 2021– TV4:s besked

Sigrid Bernson i Let's dance

Sigrid Bernson är en återkommande profil i det populära programmet Let's dance.
Men i år kommer hon inte vara med i tävlingen.
– Vi saknar Sigrid, hon är fantastisk, meddelar TV4 till Hänt.
Sigrid Bernson
Slå på ljud

Snart drar Let's dance 2021 igång och tittarna kommer att få följa kändisar med dess danspartner som ska fånga tittarnas hjärtan. Sigrid Bernson, 32, har under flera års tid varit en av tittarfavoriterna i TV4:s succéprogram Let’s dance.

När hon medverkade i programmet 2017 fann hon kärleken i Samir Badran. Efter dansprogrammets slut fortsatte det dåvarande paret att ses och var under två års tid tillsammans innan de gick skilda vägar.

2019 deltog Sigrid i dansprogrammet igen och dansade då tillsammans med artisten Robin Bengtsson. Att de två kom bra överens och glänste på dansgolvet undgick ingen och Sigrid hade funnit kärleken på nytt. Det var dock inte förrän på julafton samma år som paret gick ut med att det var mer än vänskap mellan dem.

Så lever Sigrid med kärleken Robin Bengtsson idag

Robin och Sigrid avslöjade i mars förra året att de köpt en gemensam villa tillsammmans i Vallentuna, utanför Stockholm.

Huset är 140 kvadratmeter stort med sju rum och en tomt på 1 151 kvadratmeter. Efter Robins medverkan i Melodifestivalen 2020 har det stora fokuset legat på att göra i ordning huset, vilket han tidigare berättat för Hänt.

– Just nu så är det väl mest att komma i ordning i huset och bona till oss där och njuta av tillvaron där, sa Robin Bengtson till Hänt under Melodifestivalen.

Därför medverkar inte Sigrid Bernson i Let's dance 2021

Redan förra året tackade Sigrid Bernson nej till att medverka i Let's dance. Trots att hon är en klar tittarfavorit som dessutom har kammat hem vinsten 2014 tillsammans med artisten Benjamin Ingrosso. I stället ville hon förra året likt sin pojkvän Robin, att fokusera på det nya hemmet i Vallentuna och ge tid åt varandra.

”Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu! Vi stormtrivs redan. Kommer dela med mig av lite bilder sen när vi får ordning och reda”, skrev hon då på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu har TV4 meddelat att Sigrid Bernson inte kommer att ställa upp i Let's dance 2021. Tittarna kan alltså inte förvänta sig att få se Sigrid dansandes i tv-rutan, vilket för många kanske är tråkigt då Sigrid är en stor profil i programmet. Nu avslöjar TV4 varför hon saknas.

"Det varierar vilka dansare som medverkar från år till år, vi saknar Sigrid, hon är fantastisk", skriver kanalen i ett meddelande till Hänt.

Det har även varit väldigt tyst från Sigrid Bernsons håll i sociala medier den senaste tiden. Hennes Instagram-konto, som hon i perioder uppdaterar flitigt, ekar tomt. Vad hon har för sig i dagsläget är därför oklart.

Let's dance 2021 har premiär lördagen den 20:e mars.

LÄS OCKSÅ: Så är Sigrid Bernson och Calle Sterners relation idag

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons sista bild innan försvinnandet

FOTO: Eero Hannukainen/TT, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN