Robin Bengtssons nya glädjebesked med Sigrid Bernson

Robin Bengtssons nya glädjebesked med Sigrid – efter stora livsförändringen
För några veckor sedan avslöjades det att Sigrid Bernson och Robin Bengtsson köpt hus ihop.
Just nu pågår renoveringarna för fullt, men trots det kan Robin nu ge följarna en inblick i nya boendet och dela med sig av ett glatt besked.
Annons

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson tävlade ihop i Let’s dance 2019, och efter säsongens slut fortsatte de umgås en hel del ihop. Men att det skulle vara annat än vänskap mellan dem dementerade de båda.

Annons

Men trots att de nekat till romans så gick de under julen ut med att de var ett par. Sigrid delade en bild av dem två när de kysser varandra, i samma veva som hon hälsade sina följare god jul.

Bland kommentarerna var det många som jublade över Sigrid och Robins nya kärleksbesked.

“Jag kanske är lite sen här men Åå va roligt att det blev ni”, skrev en och en annan skrev: ”Så fint par, stiligt!”.

Annons

Sigrid och Robins husköp

Robin Bengtsson var aktuell i årets Melodifestival, där han tog sig direkt från sin deltävling till finalen med bidraget Take a chance. Och under repetitionerna inför finalen blev det känt att Robin och Sigrid köpt hus ihop, något som Aftonbladet var först att rapportera om.

Huset som paret köpt ligger i Vallentuna utanför Stockholm. Det är 140 kvadratmeter stort med sju rum och en tomt på 1 151 kvadratmeter.

– Just nu så är det väl mest att komma i ordning i huset och bona till oss där och njuta utav tillvaron där, sa Robin om framtiden med Sigrid till Hänt under Mello.

Paret har tidigare hintat lite om hur det ser ut hemma hos dem, trots att renoveringarna pågår för fullt. På sin Instagram story har Robin bland annat visat upp ett rum som kommer att bli en walk-in closet.

Nu visar Robin glatt upp sovrummet som precis blivit klart! Även den här gången i sin Instagram story.

Annons

Robins ord om gravidspekulationerna

Under Melodifestivalens första deltävling var inte Sigrid Bernson på plats för att stötta sin kärlek, trots att det var planerat. Hon var tvungen att ställa in på grund av sjukdom, och veckorna därefter lös hon med sin frånvaro på sina sociala medier.

Det var då flera som spekulerade i att Sigrid skulle vara gravid, något som Robin dementerade.

– Det är hon inte, sa han till Hänt.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…