LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Allsång på Skansen

Allsång på Skansen är ett tv-program som sänds live från Sollidenscenen på Skansen i Stockholm. Där håller en allsång igång åtta tisdagar under sommaren. Första programmet sändes redan år 1979, men traditionen daterar till 1935. Varje år leds showen av en allsångsledare som i många år var Lasse Berghagen. Innan Lasse leddes programmet av Egon Kjerrman och Bosse Larsson. Men på senare år, efter Lasse, har tittarna fått sjunga med programledarna Anders Lundin, Måns Zelmerlöw, Petra Marklund och nu senast Sanna Nielsen. 2022 avslöjades att nästa person att ta över stafettpinnen som allsångsledare är Pernilla Wahlgren. I varje program gästar stora artister allsångsscenen och bjuder på show tillsammans med publiken, bandet och den vackra sommarkvällen. Här uppdaterar vi på Hänt om allt som har med Allsång på Skansen att göra!
 ...Läs mer
Annons
Annons
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons