LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Läsarpanel

Vad tycker du om Hänt? Gå med i vår läsarpanel och svara på frågor och samla poäng som du kan byta till gåvor och erbjudanden!

För att utveckla Hänt-gruppen är det värdefullt för oss att förstå hur våra läsare uppfattar annonser och artiklar i våra tidningar och på nätet. Dessa viktiga frågor om form och innehåll kan bara du svara på. Därför bjuder vi in dig till vår egen läsarpanel. Det är enkelt att vara med och för varje undersökning du svarar på samlar du poäng som du sedan kan växla in mot premier.

Så funkar det:

När du går med i panelen kommer du då och då få erbjudanden om att svara på frågor om oss. När det är din tur att vara med i en undersökning får du ett mejl med en länk till frågorna. Du klickar dig enkelt igenom dem på några minuter. Samtidigt tjänar du ihop poäng som du så småningom kan byta till olika premier: exempelvis trisslotter, blomstercheckar och prenumerationer. Det spelar ingen roll om du läser oss ofta eller sällan, om du är prenumerant på tidningarna eller inte, besöker oss på nätet ofta eller bara ibland. Dessutom svarar du bara på våra frågor när du själv önskar.

Kort sagt, du har inget att förlora och allt att vinna!

Anmäl dig här >>

Undersökningen genomförs av RAM (Research and Analysis of Media). Personuppgifter som lämnas till RAM i samband med registreringen, såsom namn, adress, telefonnummer, kommer bara att användas för att administrera undersökningen. RAM lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. Du kan när som helst avsluta din medverkan genom att meddela detta till RAM via e-mail.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons