Så är Sigrid Bernson och Calle Sterners relation idag

Let's dance-profilerna Sigrid Bernson och Calle Sterner har känt varandra länge.
Men under förra året kom Sigrid Bernson plötsligt med beskedet att hon hoppade av Let's dance då hon ville fokusera på annat.
Så ser relationen mellan de två dansarna ut idag.

Sigrid Bernson, 32, har under flera års tid varit en av tittarfavoriterna i TV4:s succéprogram Let’s dance. När hon medverkade i programmet 2017 fann hon kärleken i Samir Badran. Efter dansprogrammets slut fortsatte det dåvarande paret att ses och under två års tid var de ett av nöjessveriges hetaste par.

Men 2019 fick relationen ett slut. Det var efter att Samir Badran varit i iväg på en resa som paret avslöjade att de hade beslutat sig för att gå skilda vägar. Senare kom det fram att det var Samir Badran som tagit beslutet att avsluta relationen. Sedan dess har mycket hunnit ske – båda två har funnit kärleken på annat håll.

2019 deltog Sigrid Bernson i Let's dance igen och dansade då med artisten Robin Bengtsson. Att duon kom bra överens undgick nog ingen och de fann kärleken i varandra under programmets gång. Det var dock inte förrän på julafton samma år som paret gick ut med att det var med än vänskap mellan dem. Idag lever paret i en gemensam villa i Vallentuna, utanför Stockholm.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Calle Sterners avslöjande om relationen

En annan person som förknippas starkt med Let's dance är dansaren Calle Sterner, 31. I senaste säsongen dansade Calle Sterner tillsammans med sångerskan och skådespelerskan Sussie Eriksson, 58, och de landade till sist på en hedrande andraplats.

Calle Sterner har haft stora framgångar i Let’s dance genom åren. 2018 tog han hem segern ihop med Kristin Kaspersen, 51, och 2017 knep han andraplatsen med Anja Pärson, 39.

LÄS MER: Samir Badrans första ord om skönhetsingreppet

Flera har under årens lopp undrat kring dansarens civilstatus och 2019 valde Calle Sterner att avslöja att han inte längre är singel. Hans flickvän heter Johanna Bohm Hermansson och precis som Calle Sterner jobbar hon med dans. I höstas berättade Calle Sterner att paret numera är sambor.

Så är Sigrid Bernsons relation till Calle Sterner idag

Både Sigrid Bernson och Calle Sterner kommer båda från Göteborgstrakten och de har känt varandra i flera år.

Förutom att både medverkat i Let's dance tillsammans under flera säsonger så har de också arbetet med varandra i dansaren Tobias Karlssons dansföreställningen En dans på rosor.

Men förra året kom Sigrid Bernson med ett chockbesked – hon hade valt att inte delta i den nya säsongen av Let's dance 2020 och valde att avsluta sin medverkan i programmet under den säsongen. Hon menade att tävlingen var krävande både fysiskt och mentalt, vilket inte kändes lägligt för henne just då.

Bestämt mig för att dra ner på tempot”, skrev hon då på Instagram.

Men trots att Sigrid Bernson och Calle Sterner inte ses lika mycket i danslokalerna som de gjorde innan så verkar de ha en nära relation idag. Sigrid Bernson kommenterar ofta kärleksfullt många av Calle Sterner bilder på Instagram. Bland annat hans senaste bild på hans lillasyster som fyllde år.

”Du var ju nyss 12 Clara!!! Stort grattis fina!!”, skrev Sigrid Bernson då.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT/Johan Jeppsson/TT

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Big brother-deltagarna – TV4 ställer in evenemanget

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya restaurang – blir Emilio Ingrossos konkurrent

Senaste nytt