Phillipe Cohens nya restaurang – blir Emilio Ingrossos konkurrent

Emilio Ingrosso, Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Foto: TT

Phillipe Cohen och Emilio Ingrosso har varit familj i många års tid.
Nu har Phillipe gjort ett offentligt drag som visar på att han går in i strid mot svärfadern.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har en turbulent kärlekshistoria i bagaget. Det var senast i somras som paret syntes ihop, då under en härlig semester på Mallorca. I Youtube-uppdateringarna som Bianca delade med sig av från semestern syntes de tillbringa mycket tid med Biancas pappa Emilio Ingrosso och hans hustru Åsa Ingrosso, som bor på ön.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sedan dess har det dock varit oklart om Bianca och Phillipe är tillsammans, då mycket tyder på att de gått skilda vägar. Inget uppbrott är i nuläget bekräftat.

Emilio Ingrossos drag med hustrun Åsa

Åsa och Emilio driver flertal populära restauranger på paradisön. Hösten har de däremot tillbringat i Stockholm, både för att få extra tid med familjen men även för att öppna upp ytterligare en restaurang. I höstas slog La Perla upp sina portar på Södermalm i Stockholm och av sociala medier att döma ser det ut som att Åsa och Emilio haft en riktigt lyckad start.

Att det däremot varit tufft med alla restauranger under pandemin har varken Åsa eller Emilio inte stuckit under stolen med.

”Det har varit ett ett fantastiskt år och jag känner mig djupt tacksam. Det har även varit ett år fyllt av utmaningar inte minst på grund av rådande pandemi”, skrev Emilio på Instagram slutet av janauri.

LÄS MER: Bianca Ingrosso ryter ifrån – efter profilens ord om Benjamin Ingrosso

Phillipe Cohen och Emilio Ingrosso blir konkurrenter

Inte nog med att öppna en ny restaurang under rådande pandemi så visar sig Emilio och Åsa nu få kon konkurrent inom branschen. Phillipe Cohen har nämligen beslutat sig för att gå i "svärfars" fotsteg och slå nu också upp en restaurang i Stockholm.

”Tillsammans med gänget i bilden kommer jag att våren 2021 öppna min absolut första restaurang!!! Restaurangen kommer att ligga på Grev Turegatan 30 här i Stockholm. Vår ambition är att leverera en kvarterskrog med god mat, dryck och framförallt en familjär känsla av att ni gäster ska få komma hem till oss.I april slår vi upp dörrarna till vår restaurang Ted och jag hoppas att vi ses där!”, skrev Phillipe när nyheten offentliggjordes.

I kommentarsfältet har flera av Biancas familjemedlemmar gratulerat Phillipe men Emilio ekar med sin frånvaro. Han kan ju däremot ha kommenterat det hela privat.

LÄS OCKSÅ: Alla gäster i Benjamin Ingrossos matlagningsprogram Benjamin's på TV4

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis egna ord om flytten efter husköpet till föräldrarna