Phillipe Cohen öppnar restaurang efter tystnaden om Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso, Phillipe Cohen och Linus Wahlgren

Foto: TT/Youtube

Phillipe Cohen och Bianca Ingrossos relation är oklar.
Nu delar Biancas morbror Linus Wahlgren med sig av en kommentar till Phillipe offentligt.
Slå på ljud

Phillipe Cohen har gjort succé med sin Youtube-kanal. Det var till en början tillsammans med Bianca Ingrosso som Phillipe började spela in videor där han lagade mat i Biancas kök. Allt eftersom Bianca och Phillipe började synas mindre ihop bytte även han inspelningsplats och har sedan dess befunnit sig i andra kök.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens oklara relation

Gällande hur Bianca och Phillipes relation ser ut idag så är det oklart. Ingen av dem har bekräftat att förhållandet skulle vara över men mycket tyder på att det är trubbel i paradiset.

Inte nog med att Bianca har slutat följa Phillipe på Instagram så har han inte synts till på hennes sociala medier på månader. Duon firade inte heller jul eller nyår tillsammans och Phillipe har tagit ett stort beslut och flyttat ifrån lägenheten som låg granne med Biancas. Hur långt ifrån Bianca han planerar att flytta återstår att se men det är helt klart ett tecken på en nystart från Phillipes sida.

LÄS MER: Biancas hårda uttalande efter pausen från Phillipe

En ny familjemedlem har dessutom klivit in i Phillips liv, nämligen hundvalpen Ted. Trots att Bianca är en riktig hundmänniska har hon inte hellre kommenterat Phillipes nya vovve.

Phillipe Cohen öppnar restaurang – första orden

Under onsdagskvällen avslöjade Phillipe dessutom något annat stort som sker i hans liv framöver. Han ska nämligen öppna en egen restaurang, det berättar han nu på Instagram.

”Okej! Den här bilden är väldigt speciell för mig. Tillsammans med gänget i bilden kommer jag att våren 2021 öppna min absolut första restaurang!!! Restaurangen kommer att ligga på Grev Turegatan 30 här i Stockholm. Vår ambition är att leverera en kvarterskrog med god mat, dryck och framförallt en familjär känsla av att ni gäster ska få komma hem till oss.I april slår vi upp dörrarna till vår restaurang Ted och jag hoppas att vi ses där!”, skriver Phillipe och fortsätter:

”P.S. Vill passa på att skriva hur tacksam jag är till alla er som stöttat och uppmuntrat mig det senaste året. Utan er hade inte detta varit möjligt. Ni är BÄST”.

I kommentarsfältet syns många förväntansfulla följare som nu ser fram emot öppningen. En av dessa är Biancas morbror Linus Wahlgren.

”Kuuuul!!”, skriver Linus, varpå Phillipe Cohen svarat på kommentaren med två emojis.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sig – första orden

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgrens familjekamp – fyra månader efter dotterns födsel

SENASTE NYTT!