TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Phillipe Cohen visar upp sin nya hund: ”Min kompis Ted”

07 dec, 2020 
Phillipe Cohen har en ny kompis – hunden Ted.
Spekulationerna om Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens relation fortsätter. Och de lär inte avta efter en av hans senaste bilder – som har en tydlig koppling till Bianca.
Samtidigt passar han på att visa upp en ny familjemedlem.
Annons
Tre härliga citat från Bianca IngrossoBrand logo
Tre härliga citat från Bianca Ingrosso

De har haft en kämpig period, Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Sedan en tid tillbaka syns de inte på varandras sociala medier-konton och inte heller i varandras Youtube-klipp.

Bianca Ingrosso har också bekräftat att de haft det kämpigt.

– Just nu går vi igenom en väldigt tuff period. Jag hoppas att vi kommer att lösa det och att vi kommer att komma ur det. För helt ärligt ser jag ingen annan jag vill gifta mig och skaffa barn med och jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt. Men för att vara ärlig så går vi igenom en tuff period, sa hon i en vlogg på Youtube i mitten av september.

Tuffa tiden i relationen

I Wahlgrens värld kom det också fram att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen fattat ett väldigt tufft beslut. I programmet berättar hon nämligen att hon är gravid, men att hon ska göra abort.

Det väckte starka känslor hos henne följare, och Bianca Ingrosso gick ut på Instagram för att berätta mer.

Annons

”Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad till något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig och Phillipe. Det är även viktigt för mig att förtydliga att beslutet inte bottnar i att någon av oss inte ”känner sig redo”. Vi båda två känner att vi hade varit redo för utmaningen som föräldrar, men tyvärr inte tillsammans där och då på grund utav många olika faktorer”, skriver hon.

Nu har det varit tyst om Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen under en tid, vilket gjort att han har fått frågor på både sin Youtube-kanal och sitt Instagram-konto. De har han dock valt att inte svara på.

Phillipe Cohens nya familjemedlem

Under söndagen delade Phillipe Cohen med sig av något annat. Han har nämligen skaffat en hund!

”Min kompis Ted”, skriver han i ett inlägg på Instagram där han också har delat med sig av ett gäng bilder och videoklipp på den nya kamraten.

I kommentarsfältet får följarna veta att Ted är Phillipe Cohens egna husdjur och att det är en labradoodle.

Annons

På en av bilderna har Phillipe en keps med trycket Caia på. Det är Bianca Ingrossos skönhetsmärke. Det får följarna att återigen ställa frågan.

”Vart är Bianca? Är ni inte ihop längre? Vad har hänt?”, skriver en person.

Om kepsen är ett tecken på att de fortfarande är ihop eller inte får vi tålmodigt vänta med att se.

Bild: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons