LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför visar inte Little Jinder sitt barn Gio Nikolaus på Instagram

07 dec, 2020 
Josefine Little Jinder
I höstas blev Josefine “Little Jinder” Jinder mamma för första gången.
Ännu har följarna på Instagram inte fått se en bild på sonen Gio – nu förklarar artisten varför.
Annons
Fem saker du inte visste om Little JinderBrand logo
Fem saker du inte visste om Little Jinder

Det var i slutet av april som artisten Josefine “Little Jinder” Jinder, 32, avslöjade att hon var gravid. I ett inlägg på Instagram visade hon glatt upp sin växande mage tillsammans med texten:

”Jag producerar mer än ett mixtape i år”.

Trots att artisten flitigt uppdaterar sina följare på Instagram är det mycket fansen inte vet om henne. Little Jinder har exempelvis aldrig berättat vem hennes pojkvän, tillika pappan till bebisen, är. Något hon dock varit öppen med är att bebisen var väldigt efterlängtad.

”Can’t fkn wait tbh ska bli så jävla kul”, har Josefine tidigare skrivit på Instagram.

Första orden om mammalivet

När sonen Gio Nikolaus Jinder väl kommit till världen fick Josefine lägga karriären åt sidan. I ett inlägg förklarade hon att fansen kommer få höra ny musik när läget lugnat ner sig lite.

”När jag inte längre är fullkomligt ockuperad av en ny liten själ kanske jag blir mindre tillbakadragen”, skrev hon då.

Annons

Artisten har ännu inte berättat varför hon och pojkvännen har valt att ge sonen just namnet Gio. Enligt SCB har endast tio kvinnor samt tio män i Sverige Gio som förnamn.

Därför visar Little Jinder inte sonen

Sedan den lille pojken föddes har Little Jinder varit sparsam med detaljer om familjelivet. På Instagram story väljer hon nu att dela med sig av hur hennes vardag ser ut.

”Har ingen dygnsrytm så ingen dag är den andra lik. Är vaken eller sover lite här och där. Gosar och sköter om min bebis bara, det tar 98% av min tid. Annars går vi promenad”, skriver hon och fortsätter:

”Kanske lagar mat eller får mat lagad till mig. Shoppar till bebisen. Tar pianolektioner på distans. Går i terapi. Har någon sorts diffus process om nästa släpp i huvudet”.

En följare har lagt märke till att Josefine “Little Jinder” Jinder ännu inte har lagt upp en bild på Gio. Nu avslöjar hon anledningen till detta, samt varför följarna inte kommer att få se honom framöver heller.

”Sjukt att använda sitt barn som handelsvara för uppmärksamhet. Men om ni undrar om han är söt så är svaret: STÖRT superdupermega söt! Mycket sötare än alla andras barn?”.

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT, Beatrice Lundborg/DN/TT

Annons