LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Little Jinder ska bli mamma – första orden om gravidlyckan

26 apr, 2020 
Little Jinder
Artisten Josefine “Little Jinder” Jinder väntar sitt första barn.
I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av den stora nyheten.
”Jag producerar mer än ett mixtape i år”, skriver hon.
Annons

Artisten Josefine “Little Jinder” Jinder, 32, gjorde succé när hon 2016 var med i TV4:s Så mycket bättre, tillsammans med bland andra Danny Saucedo, 33, och Jill Johnson, 46. Sedan dess har hon hållit sig borta från tv-sammanhang och istället satsat helhjärtat på musiken.

Tills dess att hon i höstas medverkade i TV4:s nya realityserie Expeditionen. I programmet fick vi följa sex svenska kändisar som gav sig ut på sitt livs äventyr – de skulle nämligen bestiga det 6 000 meter höga berget Lobuche Peak i Nepal.

Varför Josefine egentligen ställde upp i ett program som inte handlade om musik, visste hon knappt själv. Men efter följarna frågor delade hon med sig av ett ärligt svar.

”Jag vet inte? Kanske just därför. Fick sjukt mycket pengar också det hjälpte liksom till i beslutsfattningen! Tänker att ingen kollar på teve? Men jag har ju tyvärr fel där. Men skitsamma jag är ändå i Paris när det sänds vi kan låtsas som ingenting ihop”, skrev Josefine Jinder i ett svar till följarna.

Annons

Orden om gravidlyckan

Nu visar det sig att Josefine Jinder ska bli mamma för första gången. I ett inlägg på Instagram delar hon under söndagseftermiddagen med sig av den stora nyheten.

Jag producerar mer än ett mixtape i år! <3”, skriver hon till en bild på sig och magen.

I kommentarsfältet regnar det in gratulationshälsningar till artistens nya livsbeslut. Både kända namn som Peg Parnevik och Amanda Schulman har gratulerat, men även många av Josefins fans skickar lyckohälsningar till sin idol.

”Fina fina du!!! Grattis”, skriver Peg i kommentarsfältet medan Amanda skickar en hel drös med stora röda hjärtan.

Flytten till Paris

Det var när Josefine gjorde sin sista spelning för sommaren 2019 på Mosebacketerassen i Stockholm som hon avslöjade hon att hon skulle flytta till Frankrike. Hur länge Josefine Jinder tänkt bosätta sig i Paris är oklart.

FOTO: TT/Instagram

Annons