Penny Parneviks nya avslöjande om namnvalet för ofödda bebisen

Penny Parnevik.

Gravida Penny Parnevik berättar i sen senaste video på Youtube om hur de tänker kring andra barnets namn.
Men förslaget hon och Douglas Murray har verkar inte falla deras familjer i smaken.
– De hatat det, säger Penny Parnevik i videon.

I augusti förra året blev Penny Parnevik, 23, och fästmannen Douglas Murray, 40, för första gången föräldrar till sonen Atticus. Penny Parnevik hade innan sonens födsel länge varit öppen med att hon hade en stor längtan efter att ta sig an rollen som mamma.

I augusti i år kom familjen med en annan nyhet – Penny Parnevik är gravid igen och till våren kommer familjens nästa tillskott.

”Kan inte fatta att vi gör detta igen Douglas Murray?! Bebis nummer två kommer våren 2021…” skrev Penny Parnevik på Instagram när hon avslöjade graviditeten.

LÄS MER: Gravida Penny Parneviks ord om svåra sjukdomskampen

Under våren har Penny Parnevik flera gånger delat med sig om sina tankar på att flytta permanent till Sverige. Vanligtvis bor familjen i USA men Douglas har även en lägenhet i Stockholm som de gärna besöker. På grund av pandemin har hela familjen blivit kvar I Sverige och det har fått dem att fundera över sin boendesituation. Men Penny Parnevik avslöjade nyligen i en Youtube-video att de nu har bestämt sig att det blir Sverige som de bosätter sig i framöver.

Penny Parneviks avslöjande om familjens oväntade reaktion

I sin senaste video på Youtube så har Penny Parnevik en frågestund där hon svarar på frågor hon fått från sina följare.

En fråga lyder: ”Har ni några förslag på barnets namn?”

– Vi har det, vi har ett killnamn och ett tjejnamn. Vi ska ju inte ta reda på könet som ni kanske vet, svarar Penny Parnevik och fortsätter:

– Jag är inte såld på killnamnen. Det är Douglas idé, men det här kan jag säga. Jag kommer inte att berätta vad det är faktiskt, men när vi har berättat för vår familj vad namnet är så har de hatat det, alltså de har hatat namnet. Och det har fått mig att känna tvärt om, att jag typ har blivit beskyddande av namnet och att jag gillar det mer.

Hon berättar också om tjejnamnet som hon och Douglas Murray har pratat om:

– Så vi har ett killnamn som inte är superpopulärt. Men det växer hos oss. Och sedan så har vi ett tjejnamn som vi hade under förra graviditeten också, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube

LÄS ÄVEN: Penny Parnevik avslöjar plötsliga flytten med Douglas Murray

LÄS ÄVEN: Alice Stenlöf om barnplanerna med pojkvännen Jireel

SENASTE NYTT!