Idol 2023 marknadsföring banner

Penny Parnevik avslöjar plötsliga flytten med Douglas Murray

06 sep, 2020 
Penny Parnevik och Douglas
Penny Parnevik och Douglas Murray har tagit ett stor beslut för framtiden.
Efter att avslöjat att de väntar bebis nummer två har de nu gjort ett oväntat val.
– Helt sjukt, säger Penny en en video på Youtube.
Annons
Intervju med penny Parnevik i Let's dance
Intervju med penny Parnevik i Let's dance

Det var i augusti 2019 som Penny Parnevik, 23 och fästmannen Douglas Murray, 40, blev föräldrar till sitt första gemensamma barn – sonen Atticus. Penny hade länge varit öppen med att hon hade en stor längtan efter att ta sig an rollen som mamma.

Under sommaren 2020 hade Penny och Douglas planerat för att säga ja till varandra. Men på grund av pandemin tvingades bröllopet att ställas in. Istället siktar nu paret på att kunna arrangera den stora dagen under sommaren 2021.

Väntar bebis nummer två

Innan det vankas bröllop kommer dock familjen att ha fått ännu en medlem – Penny är nämligen gravid. Det var härom veckan som hon plötsligt avslöjade att familjen väntade tillökning och att bebis nummer två var på gång.

Recept.se Nyhetsbrev

I ett inlägg på Instagram delade Penny med sig av en bild på sig och sonen samt sin gravidmage. Bebisbeskedet kom som en chock för många eftersom sonen bara är ett år gammal men Penny och Douglas visade sig vara redo för ännu en liten. Det har sedan dess regnat in gratulationshälsningar och Penny har även valt att berätta om graviditeten i sin podcast podcast Pillowtalk

Annons

– Vi skulle ju gifta oss i somras och då ville vi absolut inte vara gravida. Men när vi insåg att vi inte skulle gifta oss, typ mitt i Let’s dance-perioden, då ställde vi oss fråga om vi ska gå av p-piller. Jag hade ändå på känn att jag inte skulle vinna Let’s dance, har Penny tidigare berättat i podcasten.

Avslöjar stora livsförändringen

Under våren har Penny flera gånger berättat om sina tankar kring att flytta permanet till Sverige. Hon och familjen bor vanligtvis i USA men Douglas har även en lägenhet i Stockholm där de gärna spenderar tid. Under pandemin har hela familjen blivit kvar i Sverige vilket fått dem att tveka över sitt boendebeslut. Penny förklarade i ett tidigare avsnitt av podcasten att hon hade tankar på att flytta till Sverige men inte riktigt visste hur det skulle bli.

Nu visar sig paret ha tagit ett beslut och det blir Sverige som de bosätter sig i framöver. Det är i en ny video på Youtube som Penny avslöjar det stora livsbeslutet efter att ha fått frågor från följarna.

Annons

– Fråga nummer ett som alla alla undrar “ska ni flytta till Sverige?”. Ja det ska vi! Vi har hundra procent bestämt oss att Sverige ska vi bo i nu. Vilket är helt sjukt för jag har alltid sagt att jag kommer aldrig att flytta till Sverige. No offence. Men jag har bara sagt att jag är amerikan och vill bo i USA, och så ska det vara, säger Penny och fortsätter:

– Men med tanke på hur det ser ut i USA just nu med tanke på corona och med tanke på Trump och allt möjligt. Så har jag känt att det här är landet jag vill att mina barn växer upp i.

Familjen är nu på jakt efter ett nytt boende. Efter att velat fram och tillbaka mellan hus och lägenhet har de bestämt sig för att de söker en lägenhet som är strax över 100 kvadratmeter stor.

– Vi vill att barnen ska få eget rum, vi ska få eget rum och vardagsrum, kök och hela den biten, säger Penny.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

Annons