Joakim och Jonna Lundells avslöjande namnvalet till sonen

Joakim och Jonna Lundell

Joakim och Jonna Lundell väntar sitt andra barn.
Ännu har paret inte velat avslöja vad sonen, som väntas födas i augusti, ska heta – men nu avslöjar de flera detaljer kring namnvalet i en exklusiv intervju med Hänt.
– Jag vann inte slaget kan man säga i alla fall, säger Joakim.

Joakim Lundell och Jonna Lundell driver en av Sveriges mest populära Youtube-kanaler. Men det är inte bara där som följarna har chans att ta del av uppdateringar om paret liv. De har nämligen sin egna realityserie Familjen Lundell samt serien Spökjakt på Dplay.

Inte nog med detta så avslöjade paret häromveckan att det dessutom blir ännu ett program framöver. Lundellhuset – Sveriges lyxigaste bygge har premiär den 20:e juli och blir parets tredje serie på Dplay.

Det är inte bara en till serie som adderas till familjen Lundell – de väntar dessutom tillökning i antalet familjemedlemmar. Det var i april som paret gick ut med att de väntar barn och att dottern Lunabelle ska bli storasyster.

Taktiken för namnvalet

I säsongsavslutningen av Familjen Lundell fick tittarna ta del av ögonblicket då Jocke och Jonna får reda på att det ligger en pojke i magen. Trots att könet på bebisen nu är offentliggjort så har paret beslutat sig för att hålla namnvalet hemligt. Följarna har dock spekulerat flitigt om vad namnet kan tänkas bli och det har funnits några förslag som Jonna tidigare förklarat att det inte kommer att bli.

I en intervju med Hänt avslöjar nu paret hur tankarna kring namnvalet gått.

– Jag vann inte slaget kan man säga i alla fall, säger Joakim Lundell till Hänt.

När paret skulle bestämma namn till sitt förstfödda barn hade de en viss taktik, något som inte blev av denna gång.

– Förra gången gick det till så att Lunabelle vart en blandning av de namnen som vi ville. Jonna ville Luna och jag ville Belle, så då vart det en blandning utav det. Vi drog en lapp, började sortera ut top tre, top två och sen det bästa namnet, säger Jocke och fortsätter:

– Här vart det ju mer att det blev ditt namn, för att ditt var något som vi kunde enas om. Jag hade ett namn som var Logan, som du inte riktigt nappade på, säger han och tittar på Jonna.

Detaljen om sonens namn

Även Jonna hade ett namnförslag som Jocke inte fastnade för men tillslut kunde de enas om sonens namn. 

– L var det självklart att det skulle bli från första början, förklarar Joakim.

– Fast jag tror inte att vi bestämde oss för att det skulle vara just bokstaven L som det började på. Jag tror att det bara blev så, säger Jonna.

Även om paret ännu inte är redo att avslöja vad sonen ska få för namn, så erkänner de en viss detalj gällande namnvalet.

– Det blir alltid rimmiga namn. Jag vet inte hur det blir så. Lunabelle Lundell är liksom lätt att säga, det rimmar nästan och även det här namnet rimmar nästan. Jag vet inte om det är undermedvetet eller vad det är, säger Joakim.

AV: Gabriella Håkansson och Hannah-Fina Rohrmüller

FOTO: Karin Törnblom/TT, Fredrik Sandberg/TT

Senaste nytt