Bianca Ingrossos hårda uttalande efter pausen från Phillipe Cohen

Bianca och Phillipe

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen verkar ha tagit en paus ifrån varandra.
I en ny video på sin Youtube-kanal uttrycker entreprenören sin frustration över killars beteende.
– De sätter sig själva på en piedestal, säger hon.

Det har hänt en hel del i Bianca Ingrossos, 26, liv det senaste året, både på gott och ont. I karriären går hon från klarhet till klarhet och allting hon sätter tänderna i förvandlas till guld.

I somras tjänade Bianca ett mångmiljonbelopp på att sälja en stor del av sitt skönhetsmärke Caia och hennes sociala medier-konton fortsätter att växa dagligen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men när det kommer till privatlivet har Bianca Ingrosso inte en lika ljus tid bakom sig. I våras genomgick hon en abort tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 26. Paret hade då kommit överens om att det inte var rätt läge att skaffa barn och beslutet tog ett bra tag för Bianca att acceptera.

LÄS MER: Pernilla bryter tystnaden om Benjamins sexrykte

– Jag tänker aldrig göra abort igen, konstaterade Bianca i Wahlgrens värld efter att ha genomgått den känslosamma resan.

Har avföljt Phillipe på Instagram

Relationen med pojkvännen har sedan dess gått upp och ner. Bianca och Phillipe har haft ett av- och på-förhållande i många år och i höstas erkände hon att de har hamnat i ännu en svacka.

Det har nu gått flera månader sedan paret syntes ihop och mycket tyder på att de har tagit en paus ifrån varandra. Bianca har till och med valt att avfölja Phillipe på Instagram men trots att hon gjorde detta för över en vecka sedan följer pojkvännen fortfarande henne.

Följarna har i flera månader frågat Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen vad som händer mellan dem men de har båda valt att inte uttala sig om relationen.

Bianca Ingrossos hårda uttalande

I en ny vlogg på Biancas Youtube-kanal pratar hon och vännen Lovisa Worge, 24, om killar. Det verkar som att det är rejält komplicerat på kärleksfronten för dem båda.

– Jag tycker att det går bra, lite krångligt men det går bra. Killar är ju som de är tydligen, säger Bianca.

– För att vi är så enkla, fyller Lovisa i med en sarkastisk ton.

Bianca Ingrosso uttrycker sedan sin frustration över situationen.

– Nej men alltså på riktigt. Jag är så trött på att höra killar säga ”jag vill bara ha en enkel tjej, tjejer kan vara så krångliga”. Man bara ”nej, nej, nej, det är killar som är krångliga”.

Hon nämner aldrig Phillipe Cohen vid namn, men kommer med väldigt hårda uttalande om killar som rör sig på Östermalm i Stockholm. Pojkvännen har bott i den stadsdelen i flera år.

– Jag tycker att alla killar, på Östermalm i alla fall, är de krångligaste, mest korkade, osympatiska, bekräftelsesökande, omanliga, omogna killarna som finns i det här landet, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Killar generellt alltså, de sätter sig själva på en piedestal.

LÄS OCKSÅ: Bianca avföljer Phillipe på Instagram efter pausen

LÄS OCKSÅ: Följarnas frågor om Jireel – efter Alice Stenlöfs kamp

FOTO: Youtube

Senaste nytt