Phillipe Cohens ärliga ord om Bianca Ingrossos miljonsuccé

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har gjort en miljonaffär med sitt sminkvarumärke Caia Cosmetics och riskkapitalbolaget Verdane.
Nu hyllar Phillipe Cohen flickvännens stora framgångar.
– Slutar aldrig att förvånas över dig, skriver han.

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 25, är en person med många bollar i luften. Hon uppdaterar sina sociala medier-konton flera gånger i veckan, spelar in realityserien Wahlgrens värld ett par månader om året samt driver sitt eget sminkvarumärke.

Det var hösten 2018 som Bianca avslöjade att hon skulle lansera Caia Cosmetics, tillsammans med vännen och kollegan Vanessa Lindblad, 35. Fler av produkterna har sålt slut bara timmar efter att de släppts på sajten och projektet har visat sig vara en stor succé.

På Bianca Ingrossos Youtube-konto har följarna fått se henne jobba hårt med Caia de senaste åren och i veckan visade det sig att arbetet minst sagt har gett resultat.

Bianca Ingrosso gör miljonaffär

Bianca har nu bestämt sig för att sälja halva sitt sminkvarumärke till det svenska riskkapitalbolaget Verdane, enligt Di Digital. Företaget värderas till cirka 400 miljoner vilket innebär en affär på runt 200 miljoner kronor. Eftersom Bianca ägde 29 procent av bolaget innan affären drar hon in cirka 60 miljoner.

På Instagram berättar medgrundaren Vanessa Lindblad om lyckan över framgångarna.

”Det absolut största som hänt mig i min karriär. Ett mål jag bara kunnat drömma om. Tårarna rann så fort jag och Bibbz tittade på varandra och vi förstod att det var på riktigt”, skriver hon i ett inlägg.

Familjens känslosamma hyllningar

I sociala medier har Bianca hyllats av både vänner, familj och följare för miljonaffären med Verdane och Caia Cosmetics.

”Stolt så jag spricker över dig min Bianca Ingrosso! Vilken affärskvinna du är och vilken framgångssaga Caia Cosmetics blivit!”, skriver mamma Pernilla Wahlgren, 52, på sin Instagram story.

”Världens mest stolta lillebror! Älskar dig och blir så sjukt inspirerad av ditt driv syrran!!”, skriver Benjamin Ingrosso, 22.

Phillipe Cohens ord till Bianca

En annan person som är väldigt glad för Bianca Ingrossos skull är pojkvännen Phillipe Cohen, 25. Bianca och Phillipe har haft ett av- och på-förhållande i många år och verkar nu vara mer stabila än någonsin tidigare.

På sin Instagram story berättar Phillipe Cohen om stoltheten över flickvännen.

”Slutar aldrig att förvånas över dig och allt du redan hunnit åstadkomma. Både karriärmässigt men även som person. Idag är jag dock lite extra stolt över sig och din framgångssaga tillsammans med Caia Cosmetics – du är bäst och grattis min älskling!”, skriver han.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Bianca Ingrosso har delat familjens hyllningar på sitt Instagram-konto. Intill pojkvännens text skriver hon:

”Älskling”, följt av ett rött hjärta.

FOTO: Karin Törnblom/TT