Bianca Ingrosso avföljer Phillipe Cohen på Instagram efter pausen

Bianca Ingrosso och Phillipe

Följarna har i månader undrat vad som egentligen händer mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.
Nu har influencern valt att ta offentligt avstånd från pojkvännen – efter en längre tystnad om relationen.

Entreprenören Bianca Ingrosso, 26, träffade sin stora kärlek Phillipe Cohen, 26, redan i tonåren. Deras känslor för varandra verkar inte ha svalnat en gnutta sedan dess – men trots det har relationen varit långt ifrån en dans på rosor.

Bianca och Phillipe har gjort slut flera gånger men ständigt hittat tillbaka till varandra. Efter en härlig sommar tillsammans började det i höstas återigen svaja mellan dem.

LÄS MER: Paolo Robertos offentliga hälsning till ex-flickvännen

– Just nu går vi igenom en väldigt tuff period. Jag hoppas att vi kommer att lösa det och att vi kommer att komma ur det, sa Bianca i en video på Youtube då, och förklarade att hon inte kan se sig själv bilda familj med någon annan är Phillipe.

Mystiska tystnaden om relationen

Flera månader har gått sedan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen sågs ihop. De har inte dykt upp i varandras sociala medier-kanaler sedan relationskrisen i höstas och de valde att fira både jul och nyår på olika håll.

Phillipe har dessutom valt att sälja sin lägenhet som ligger ett stenkast från Biancas hem.

Bianca har vid flera tillfällen pratat om att hon, precis som många andra, lever ett väldigt ensamt liv just nu. Hon har främst varit i sin lägenhet de senaste månaderna – men verkar inte lida av att få lite tid för sig själv.

– Det har faktiskt varit skönt att bara få vila, chilla, hänga med hundarna, rensa, städa. Jag har haft det väldigt väldigt mysigt, sa hon i en video på Youtube nyligen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca har avföljt pojkvännen Phillipe på Instagram

Varken Bianca eller Phillipe har valt att uttala sig om relationsstatusen, trots upprepade frågor från följarna. Mycket talar för att de inte har speciellt mycket kontakt med varandra, förutom att de då och då har gillat varandras inlägg på Instagram.

Nu verkar det dock som att relationen har blivit allt mer frostig. I veckan valde Bianca Ingrosso nämligen att avfölja pojkvännen på Instagram, detta trots att han fortfarande följer henne.

Bianca har tidigare slutat följa Phillipe Cohen på sociala medier och då har det betytt att de inte längre är ett par. Vad det innebär den här gången återstår helt enkelt att se.

LÄS OCKSÅ: Efter pausen – nu väljer Bianca Ingrosso att förklara

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos lättnad efter pausen från Phillipe

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT