Idol 2023 marknadsföring banner

Paolo Robertos offentliga hälsning till Elin Härkönen efter nya jobbet

26 jan, 2021 
Paolo Roberto och Elin
Elin Härkönen har ett tufft 2020 bakom sig.
Det nya året har dock fått en fartfylld och spännande start – och nu hyllas hon offentligt av ex-pojkvännen Paolo Roberto.
Annons
TV: Elin Härkönen om traumatiska händelsen – "var nära att dö"
TV: Elin Härkönen om traumatiska händelsen – "var nära att dö"

2019 avslöjade Paolo Roberto, 51, att han hittat kärleken på nytt i träningsprofilen Elin Härkönen, 26. Efter att nyheten offentliggjorts började paret flitigt dela med sig av bilder på varandra i sociala medier och lyckan verkade inte ha något slut.

Men förra våren förändrades allting. I maj 2020 togs den före detta Farmen-programledaren på bar gärning i en sexköpsrazzia i centrala Stockholm. I en intervju med TV4 erkände han sig skyldig till sexköp.

Till en början valde Elin att ta starkt avstånd från Paolo. Hon avföljde honom på Instagram och började tillbringa allt mer tid med vänner och familj istället. Att kärleksrelationen avslutats hastigt blev snart känt för hela svenska folket.

Sanningen om Elin och Paolos relation idag

Recept.se Nyhetsbrev

Tiden verkar dock ha läkt en hel del sår i Elin och Paolos fall. De senaste månaderna har de börjat dyka upp i varandras sociala medier-kanaler igen och träningsprofilen har tidigare förklarat att de är vänner idag.

Annons

– Det är svårt när man har blivit sviken, men vi är vänner, jag vill ändå vara vän. Jag tror att jag mår bättre av det än att gå runt och vara arg och hata någon, har hon tidigare sagt i en intervju med Aftonbladet.

Elins följare har haft många frågor kring varför hon väljer att ha kvar Paolo i sitt liv.

”Han gjorde fel. Ja. Men han är fortfarande min bästa vän”, har hon svarat då.

Paolo Robertos offentliga hyllning

Trots att det forna paret fortfarande har kontakt har Elin Härkönen på många andra plan gått vidare i livet. I en intervju med Hänt svarar hon kryptiskt på frågan om hon dejtar någon just nu och på jobbfronten går det ingen nöd på Elin – hon är nämligen aktuell som en av deltagarna i TV4:s nya serie Elitstyrkans hemligheter Sverige.

Elin tackade ja till uppdraget endast ett par veckor efter att ex-pojkvännen fått sparken från TV4. Hon har tidigare berättat att Paolo Roberto knappt reagerade när hon antog utmaningen.

Annons

I veckan lanserade Elin även sitt eget klädmärke – och den här gången väljer Paolo att offentligt uttrycka sin stolthet. I ett inlägg på Instagram hyllar han Elin Härkönen till skyarna.

”Hur grym är inte Elin Härkönen som idag lanserar sitt klädmärke breakitmakeit! Bra kvalité, roliga funktioner och detaljer. Skapat för folk som tränar av någon som själv är grym på träning”, skriver Paolo Roberto intill en bild på ex-flickvännen.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Annons