7 saker du kanske inte visste om Elin Härkönen i Elitstyrkan 2021

Elin Härkönen

FOTO: TT, TV4
Elin Härkönen är en av deltagarna i Elitstyrkans hemligheter på TV4.
Men många kan känna igen henne sedan tidigare, då hon faktiskt synts till lite här och var!

Elitstyrkans hemligheter är ett av TV4:s nya satsningar under 2021. En av deltagarna är Elin Härkönen, som många kan känna igen sedan tidigare. Men frågan är, vem är hon?

Hur gammal är Elin Härkönen och var bor hon?

Elin föddes den 21 juni år 1994 och är idag 1994. Elin har även två mellannamn, Mimmi Linnéa, men tilltalsnamnet är i alla fall Elin.

Elin är skriven på en adress mitt i centrala Stockholm.

Hur lång är Elin Härkönen?

En återkommande fråga kring Elin Härkönen är hennes längd. Varför just det är en intressant fråga är oklart. Kanske för att hon känns ovanligt lång, ovanligt kort eller någonting där emellan? Oklart! Men längden är i alla fall Elin bombsäker på.

LÄS MER: Nya romansryktet med Phillipe efter pausen från Bianca

– 164 centimeter är jag, avslöjar Elin för Hänt.

Elin Härkönen på biopremiär
FOTO: Hans Shimoda/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vad jobbar Elin Härkönen med?

Elin största fokus ligger på träning och hälsa. Det är även så att det är hennes jobb. Till vardags arbetar Elin som personlig tränare och är en känd träningsprofil som delar fina och kloka tips på hur man kan hålla igång.

Vad heter Elin Härkönen på Instagram?

Elin är inte bara aktiv med träningen, utan är även aktiv på sociala medier. I alla fall gällande Instagram där hon heter breakitandyouwillmakeit. Hon har över 80 000 följare och delar med sig varje dag om träningstips och andra saker som kan underlätta vardagen.

Relationen med Paolo Roberto

Elin Härkönen har tidigare varit i en relation med före detta programledaren Paolo Roberto, 51. Kärleksrelationen tog däremot slut efter att Paolo Roberto blev gripen för sexköp, något han senare erkände i tv.

Elin och Paolo är idag inte längre ett par. Men de umgås flitigt, för de är fortfarande väldigt goda vänner.

Elin Härkönen om sin medverkan i Elitstyrkans hemligheter 2021

Mitt i allt kaos så bestämde sig Elin för att tacka ja till att medverka i TV4:s nya storsatsning Elitstyrkans hemligheter 2021.

– Det var corona, man kunde inte åka bort någonstans och så kom det här programmet. Vi skulle vara borta i tio dagar utan uppkoppling till omvärlden, har Elin berättat för Hänt i en intervju och fortsatt med:

– Så det var skönt att bara få försvinna och jag tror att det kom både lägligt och olägligt. Det var skönt att få åka bort från allt.

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönens nya insikt – efter tuffa tiden

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönens starka ord efter tragedin – erkännandet om svåra tiden

FOTO: Pontus Orre/TT, Jakob Dahlström/TV4

Senaste nytt