Idol 2023 marknadsföring banner

Phillipe Cohens nya romansrykte med TV4-profilen Klara Lind

21 jan, 2021 
Phillipe och Bianca
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso blev ett par redan i tonåren.
De senaste månaderna har följarna inte sett dem ihop alls – och nu börjar tittarna spekulera i om Phillipe har gått vidare på annat håll.
– Bianca kommer nog bli svartsjuk, skriver en person i en kommentar.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

2020 var ett spännande år för Phillipe Cohens, 26, del. Han inledde detta med att starta sin alldeles egna Youtube-kanal där han delar med sig av matlagningsvideor och recept. Till sin hjälp har han haft flickvännen Bianca Ingrosso, 26, som är van vid att stå framför kameran.

Idag har Phillipe över 100 000 prenumeranter på Youtube och fler människor än så följer honom på Instagram. Karriären går med andra ord spikrakt uppåt och det verkar som att Phillipe har stora planer för framtiden.

Bianca och Phillipes relatiomskamp

Framgångarna har varit många för både Bianca och Phillipe det senaste året, men när det kommer till deras kärleksrelation har de stött på allt större utmaningar.

I våras genomgick Bianca Ingrosso en abort, då hon och pojkvännen gemensamt kommit överens om att det inte var läge att bli föräldrar riktigt ännu.

Recept.se Nyhetsbrev

– Det var verkligen inget självklart val utan jag velade tusen gånger om dagen i flera gånger dagar, sa Bianca i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Annons

Bianca pratade öppet om sina känslor kring det tuffa beslutet, medan Phillipe Cohen valde att inte uttala sig offentligt alls.

Phillipe Cohens plötsliga flytt

Våren var med andra ord tuff för Bianca och Phillipe. Under sommaren njöt de till fullo av livet tillsammans, men när semestern var slut stötte de återigen på patrull.

Det har nu gått flera månader sedan Bianca och Phillipe sågs ihop och de dyker sällan eller aldrig upp i varandras sociala medier-kanaler. Phillipe har även valt att flytta ifrån sin lägenhet, som ligger ett stenkast från Biancas hem.

Följarna har länge undrat om Phillipe och Bianca fortfarande är ett par eller om det är så att de har gjort slut. Ingen av dem har ännu pratat öppet om dessa spekulationer.

Följarnas spekulationer efter videon

I en ny video på Youtube-kanalen Matkanalen, med Sveriges mästerkock-vinnaren Klara Lind, är självaste Phillipe Cohen med och gästar. I klippet lagar duon en kycklingragu tillsammans – men det är inte bara det som har fångat tittarnas uppmärksamhet.

I kommentarsfältet är det nämligen tydligt att många ser en gnista mellan Phillipe och Klara.

Klara Lind

”Någon mer än jag som tror att Klara är lite förtjust i Phillipe?”, undrar en person.

”Hon vill ha han till 100%!!”, instämmer en annan.

Annons

”Bianca kommer nog bli svartsjuk när hon ser detta”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons