TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Paolo Roberto erkänner: “Jag har köpt sex”

15 maj, 2020 
Paolo
Farmen-programledaren Paolo Roberto har tagits på bar gärning i en sexköpsrazzia i centrala Stockholm.
I en intervju med TV4 öppnar han för första gången upp sig om händelsen.
– Det går aldrig att snacka bort, säger Paolo.
Annons
Känd tv-profil gripen i sexköpsrazzia – polisen om insatsenBrand logo
Känd tv-profil gripen i sexköpsrazzia – polisen om insatsen

Under natten mot fredagen skrev Farmen-profilen Paolo Roberto, 51, ett inlägg på Instagram där han kryptiskt berättade att han fattat ett beslut som kommer att få stora konsekvenser i hans liv.

”Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år. Och vet ni vad? Det är rätt åt mig!”, skrev Paolo i inlägget.

Ett par timmar senare kom nyheten att en svensk tv-profil och entreprenör har gripits misstänkt för sexbrott. I en intervju med TV4 nyheterna erkänner Paolo Roberto nu sina handlingar.

Paolo Roberto bekräftar sexköpet

Det är Nyhetsmorgon-profilen Jenny Strömstedt, 47, som intervjuar Paolo i inslaget, där han för första gången bryter tystnaden om händelsen.

– Vad var det som hände?, frågar Jenny.

– Jag har köpt sex. Det är första gången, svarar Paolo Roberto och förklarar sedan:

Annons

– När det går bra för mig, jag har aldrig varit så lycklig, livet blommar, då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Och det har varit olika typer, det har varit väldigt mycket våld, och den här gången lyckades jag hitta det som jag egentligen tycker är det smutsigaste som finns. För att på något sätt döva det här hålet som finns hos mig.

”Absolut vidrigaste man kan göra”

Jenny Strömstedt undrar då hur Paolo tänker kring organiserad brottslighet och människohandel.

– Just därför. För att det det absolut smutsigaste, absolut vidrigaste man kan göra mot en annan människa. Det är det här självskadebeteendet som jag har haft länge i mitt liv som grundar sig i övergrepp jag blev utsatt för när jag var liten. Det hålet kan bara stängas med smärta för mig, eller det har jag i alla fall trott.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska Paolo ha gripits när han lämnade en lägenhet på Östermalm i Stockholm. Efter förhör och utredning framkommer det att han misstänks ha betalat 1500 kronor i utbyte mot samlag med en kvinna, som ska komma från ett av Europas fattigaste länder. Paolo Roberto menar att han inte hade någon aning om vem kvinnan var.

– Det går aldrig att snacka bort. Jag har gjort det här, folk är jättearga på mig. Det är helt rätt.

TV4:s kommunikationsavdelning avböjer att kommentera och att Hänt har utan framgång sökt Paolo Roberto.

FOTO: TT

Annons