Därför väljer Elin Härkönen att ha kvar Paolo Roberto i sitt liv

Elin Härkönen och Paolo Roberto

Foto: TT

Elin Härkönen och Paolo Roberto gjorde slut efter att Paolo erkänt sig skyldig till sexköp i våras.
Nu avslöjar träningsprofilen den oväntade relationen till exet idag.
”Han är fortfarande min bästa vän”, skriver Elin på Instagram.

Paolo Roberto, 51, avslöjade 2019 att han funnit kärleken i träningsprofilen Elin Härkönen, 26. Paolo och Elin blev sedan sambor och visade flitigt upp sin kärlekslycka i sociala medier.

Deras gemensamma intresse för träning kom att spegla en stor del av materialet som de delade med sig av på sina Instagram-konton. Men relationen fick ett abrupt slut när Paolo Roberto erkände sig skyldig till att ha köpt sex.

– Jag har köpt sex. Det är första gången, sa Paolo Roberto i en intervju med Jenny Strömstedt i TV4.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elin dementerade spekulationerna efter återföreningen

Avslöjandet kom inte bara som en chock för det svenska folket utan även för Elin. I sociala medier talade hon öppet om hur tuff tiden hade varit. Måendet hade inte varit på topp och sveket gjorde ont.

LÄS MER: Tittarilska efter avslöjandet om deltagarna i Farmen

Till en början valde hon även att ta starkt avstånd från Paolo Roberto och slutade följa honom på Instagram. Men under sommaren var de båda gäster på samma bröllop och följarna började då spekulera i om det forna paret möjligtvis hade hittat tillbaka till varandra. Detta har dock Elin dementerat, istället förklarade hon att de är vänner.

”Jag orkar inte med mer spekulationer, skvaller och falska rykten. Vi är inte tillsammans, punkt”, skriver Elin.

Elins nya avslöjande om hur relationen ser ut idag

Elin och Paolo har däremot synts umgås mer än på tillställningar som arrangerats av gemensamma vänner. Nyligen delade Elin med sig av en träningsvideo på Instagram där det syntes att hon och Palo umgicks. Det var den första gången sedan Paolos sexköp offentliggjordes som hon visade upp sig tillsammans med ex-pojkvännen. I texten till klippet taggade hon även Paolo och tackade de tre männen som hjälpte henne att genomföra den avancerade träningsövningen.

Under en frågestund har nu Elin dessutom fått en fråga gällande huruvida hon och Paolo fortsatt umgås idag. En fråga som visar sig få Elin att berätta sanningen om tankarna kring relationen.

"Han gjorde fel. Ja. Men han är fortfarande min bästa vän. Hade du raderat din bästa vän ur ditt liv om samma sak hade skett?", svarade hon då.

LÄS OCKSÅ: En hederlig jul med Knyckertz blir julkalendern 2021 – här är allt vi vet

LÄS OCKSÅ: TV4-profilen Matilda Boza erkänner okända sjukdomskampen