TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Eric Saade om otrohetsryktet efter sveket mot Nicole Falciani

26 jan, 2021 
Eric Saade, Nicole Falciani
Foto: TT/Instagram
Eric Saade visade glatt upp kärlekslyckan med Hanna Schönberg strax efter att han dumpade Nicole Falciani.
Men var han otrogen eller inte? Nu berättar artisten.
Annons
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopetBrand logo
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopet

Eric Saade och Nicole Falciani var länge ett av Sveriges hetaste kändispar. År 2020 vaknades det bröllop och på influencerns sociala medier kunde följarna ständigt hänga med i planerandet inför den stora dagen.

Men bara veckor innan det var dags för de förlovade paret att ta steget att bli makar så kom chocknyheten – de hade gjort slut. Nicole var tidigt öppen med att berätta att Eric var den som avslutat relationen. Artistens beslut kom som en chock för henne och hjärtesorgen var enorm. Efter det plötsligt uppbrottet började det snabbt spekuleras i vad anledningen var.

Eric Saades kärlekslsycka med Hanna Schönberg

Några månader efter att Nicole och Eric gått isär började det dyka upp tecken på att Eric hade gått vidare. Modellen Hanna Schönberg dök upp allt mer i olika sammanhang tillsammans med artisten och ett romansrykte uppstod. Det dröjde dock ett bra tag innan Eric och Hanna till slut bekräftade att de inlett en relation. Idag är turturduvorna ett par och visar flitigt upp sin kärlek i offentligheten.

Annons

Även Nicole har idag funnit kärleken på annat håll men trots detta är frågorna kring uppbrottet fortfarande många. Nicole har tidigare sagt att den anledning som hon fått höra gällande varför Eric gjorde slut med henne berodde på hennes personlighet.

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år”, skrev då Nicole på Instagram.

Sanningen om otrohetsryktena – nu berättar Eric

Men det har även visat sig finnas en misstanke om att paret gjorde slut på grund av otrohet. På Instagram har nu Eric bett följarna skicka påståenden som han sedan ska bemöta.

Ett av dessa som inkommit är då om Eric verkligen träffade Hanna efter Nicole eller om han påbörjade relationen redan under sitt förhållande med Nicole. Otrohetsryktet har nu fått ett svar – då Eric härmed dementerar att det skulle vara sant.

Annons