LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Antonija Mandirs känga till exet Jack Stengel-Dahl

25 jan, 2021 
Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl var ett par i flera år.
Men nu när hon träffat Oliver Hunt har hon insett något som hon nu avslöjar för sina följare.
”Läskigt”, skriver hon.
Annons
Minns du smeknamnen till Hollywoods hetaste ”it"-par?Brand logo
Minns du smeknamnen till Hollywoods hetaste ”it"-par?

Det var i mitten på oktober som tv-profilen och youtubern Antonija Mandir avslöjade att hon och Jack Stengel-Dahl hade gjort slut efter fyra år tillsammans.

– Jag har så psykiskt ont att jag får fysiskt ont. Det känns som att mitt hjärta är i tusen delar som bara flyter runt i min kropp och det känns som att det aldrig kommer att bli helt igen, sa Antonija i en video på Youtube samtidigt som hon grät.

Men i december vände vindarna för Antonija då hon började dejta Oliver Hunt.

Oliver bekräftade då det hela för Hänt.

”Hon är sjukt härlig att umgås med, blir glad i hennes närhet. Och det var inte första gången vi sågs men första gången vi gick på en riktig dejt”, skrev Oliver då till Hänt.

Sedan dess har de synts umgås flitigt tillsammans och de har postat bilder på varandra på sociala medier. Oliver syns även på Antonijas Youtube-kanal, där de ser ut att trivas bra i varandras sällskap.

Annons

Sanningen om relationen till Jack

När Antonija nu har en frågestund på sin Instagram kommer det fram många nya detaljer om både relationen till Oliver och Jack. Hon säger bland annat att hon tror att kärleken aldrig var ömsesidig i relationen med Jack.

"Vi var nog aldrig nykära helt ärligt. Vi kastades in och fattade tycke för varandra helt klart.Vi flyttade ihop direkt och vart så inkastade i allt och allt gick så fort? Minns att jag satte oss båda vid köksbordet på vår första lägenhet och sa "nu ska vi lära känna varandra", för jag hade panik, jag visste ju ingenting om honom egentligen? Vi dejtade ju aldrig riktigt utan blev bara ihop. ”

När en följare frågar om det var äkta kärlek mellan henne och Jack svarar hon:

”Jag trodde det då. Men idag tror jag inte det var ömsesidigt för fem öre”.

Kängan till exet

I samma frågestund får hon frågan om hon känt annorlunda känslor för Oliver den korta stund de setts jämfört med åren med Jack.

Annons

”Gud ja. Jag sa detta till honom häromdagen att jag aldrig känt såhär förut? Läskigt?”.

Verkliga relationen idag

Antonija berättar även att hon och Jack knappt har någon relation idag, de har bara setts två gånger efter uppbrottet då han skulle hämta sina saker.

På frågan om hon hade velat ses som vänner svarar hon:

”Har funderat på den jättemycket. Jag skulle vilja ses enbart för att jag har så mycket frågor kring en hel del. Men då jag inte tror att jag skulle få sanna svar så är det nog bäst att aldrig ses”, skriver hon.

Annons