LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Nicole Falciani

Nicole Falciani föddes den 28 mars år 1997 och arbetar bland annat som influencer och programledare. Många fick upp ögonen för Nicole under tiden som realityn Chloe & Nicole visades på SVT år 2015, som handlade om Nicole och väninnan Chloé Schutermans vardag som bloggerskor och entreprenörer. Influencern är idag i en relation med Adem Berisha. Innan dess var hon tillsammans och förlovad med artisten Eric Saade. De var ett par i fem år och hade ett stort påkostat bröllop inplanerat. De hade just köpt en lägenhet ihop och det var bara veckor kvar till att de skulle gifta sig när Eric valde att avsluta relationen med Nicole. Efter att Rebecca Stella valde att hoppa av uppdraget som programledare för tv-programmet Paradise hotel blev det Nicole som fick hoppa in och axla rollen. Dock syntes hon inte i så många program då showen stoppades efter bara några avsnitt in i säsongen.
 ...Läs mer
Annons
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons