ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

De fann varandra under inspelningen av Hela kändis-Sverige bakar

26 feb, 2023 
Nicole, Alexandra, Filip och Michel
Nicole Falciani och Alexandra Nilsson tävlar bland annat mot Filip Lamprecht och Michel Tornéus i Hela kändis-Sverige bakar.
Nu avslöjas det att flera av deltagarna fann varandra under inspelningen.
”Klickade lite extra bra”, skriver Alexandra i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVTBrand logo
Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVT

En helt ny säsong av Hela kändis-Sverige bakar är på gång och nyligen avslöjades deltagarna. En av dessa är Filip Kaspersen Lamprecht. 25, son till Kristin Kaspersen, 53, och Martin Lamprecht, 59. Filip gjorde succé när han tävlade i Let's dance 2021.

Någon som även medverkat i programmet är Filips tävlingspartner i Hela kändis-Sverige bakar, nämligen Michel Tornéus, 36. Duon tävlade under samma säsong av Let's dance. Men denna gång är de inte konkurrenter utan tävlar istället ihop.

Alexandra Nilssons nya vänskap med Filip Lamprecht: ”Klickade”

Filip och Michel möter bland annat infleuncerduon Nicole Falciani, 25, och Alexandra Nilsson, 31. När Hänt når Alexandra berättar hon om hur hon upplevde inspelningen.

Annons

”Så himla roligt. Inspelningen var superkul verkligen. Vi fick umgås hela dagarna och äta godsaker, blir inte bättre än så”, skriver Alexandra i ett meddelande till Hänt.

När Alexandra klev in i programmet var det främst hennes lagkamrat Nicole som hon kände, men även komikern Daniel Norberg, 32. Nu efter programmet har hon däremot funnit en hel del nya vänner – och allra mest klickade hon med Filip Lamprecht och Michel Tonéus.

”Kom väldigt bra överens med alla deltagare, fantastiskt gäng. Men klickade lite extra bra överens Filip och Michel. Kanske beror på att vi är jämngamla, jag, Nicole och grabbarna. Snacket flöt helt enkelt på väldigt bra med dem”.

Nicole Falciani om sin medverkan i Hela kändis-Sverige bakar

Även Nicole berättar att Filip och Michel var de som hon kom närmast.

Inspelningen av hela Sverige bakar var verkligen så rolig men också otroligt hektiskt och stressigt. Jag har träffat flera av de andra deltagarna tidigare men jag kände ingen sedan innan. Blev faktiskt nära med alla! Men såklart närmst med Alexandra som jag var i lag med, samt Filip och Michel”.

FOTO:Gabriel Liljevall /TV4

Annons