Nicole Falciani bryter ihop efter gravidavslöjandet – stora oron

Nicole Falciani och Adem Berisha

Nicole Falciani och hennes pojkvän Adem Berisha väntar sitt första barn.
Nu berättar hon om den tuffa tiden i början av sin graviditet.
– De misstänkte missfall, säger hon.
Fem snabba med Nicole Falciani
1:37

Efter reklamen: Fem snabba med Nicole Falciani

(1:37)

Slå på ljud

Nicole Falciani och Adem Berisha fann varandra kort efter Nicoles uppbrott med Eric Saade. De har nu varit ett par i två år och nyligen gick de ut med den fantastiska nyheten att de väntar sitt första barn!

Det var i en vacker video på Instagram som hon delade med sig av den stora nyheten.

”Halva jag och halva min favoritperson. Vi kan inte vänta tills vi möts”, skrev Nicole under videon.

Den tuffa starten – misstänkte missfall

Men starten på graviditeten var allt annat än enkel för Nicole. Hon led av fruktansvärda magsmärtor och gynekologen hann misstänka både utomkvedshavandeskap och missfall innan testerna äntligen visade att allt stod rätt till och det faktiskt var en bebis i hennes mage.

I en video på Youtube berättar hon om den svåra tiden.

– Jag har inte haft en lätt start på denna graviditeten, jag har mått dåligt nu i 16 dagar och det blir liksom inte bättre. Jag har väldigt ont i magen, jag får krampattacker flera gånger om dagen. Och när jag får dessa krampattacker kan jag knappt stå upp för att det gör så ont. Jag blir yr, jag kallsvettas, jag blir svimfärdig och illamående, berättar hon och fortsätter:

– Jag ska åka till en gynekologmottagning. För att man misstänker att jag kanske har utomkvedshavandeskap, alltså att fostret inte sitter där det ska. Jag har många symptom som tyder på det.

En lycklig Nicole berättar om vändningen

Vidare berättar hon att hon är van vid att uppleva smärta då hon lider av reumatism, men att smärtan under de första veckorna i hennes graviditet var något helt annat.

– Det har varit sjukt jobbigt. Jag har nog aldrig mått såhär dåligt, säger Nicole och tårarna börjar rinna.

Men efter många tester och besök hos gynekologen kunde de tillslut konstatera att det fanns ett levande foster och de hörde hjärtslagen. Det var inte heller tal om utomkvedshavandeskap och inte heller ett missfall.

Det är en överlycklig Nicole som tillsammans med sin pojkvän berättar in i kameran att de nu vågar tro på att de ska bli föräldrar åt en liten bebis. Halva hon och halva honom.

Smärtorna i magen har även de försvunnit och nu längtar de bara efter att få träffa sitt lilla nytillskott.

FOTO: Instagram/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN