Idol 2023 marknadsföring banner

Nicole Falcanis nya utspel om Eric Saade – 2 år efter uppbrottet

31 jul, 2022 
NICOLE FALCIANI, ERIC SAADE
Eric Saade bröt förlovningen med Nicole Falciani bara veckor innan det planerade bröllopet.
Nu kommer Nicole med ett nytt uttalande om sin ex-fästman.
Annons
Fem snabba med Nicole Falciani
Fem snabba med Nicole Falciani

Nicole Falciani, 25, och Eric Saade, 31, var ett av Sveriges hetaste kändispar under sina fem år ihop. Men bara veckor innan bröllopet bröt Eric förlovningen.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skrev Nicole på Instagram då.

Därför tog det slut mellan Nicole Falciani och Eric Saade

Recept.se Nyhetsbrev

Eric och Nicole var tillsammans i fem år och Nicole hade precis haft sin möhippa när förlovningen bröts. Efter det berättade hon om den verkliga anledningen till uppbrottet.

Annons

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram precis när vi skulle ha gift oss, efter att han har valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år”, skrev Nicole på sin Instagram story.

Idag har Nicole gått vidare och funnit kärleken i Adem Berisha, 31, och paret bor i Rom till vardags. I en ny intervju med Aftonbladet berättar hon om hur hon tänker kring att ha blivit kär igen och visa upp honom i sociala medier.

– Vi har gjort det som känns mest naturligt. Han syns mest på min Youtube för där vloggar jag om mitt liv och jag kan ju inte bara kasta ut honom ur vår lägenhet. Men jag är ganska privat av mig, fast jag vet att det kan verka som att jag delar med mig av allt. Jag gillar mitt privatliv, jag tror att efter vad jag gått igenom tidigare så har jag blivit mer mån om att hålla saker för mig själv, säger hon till tidningen.

Annons

Nicole Falcianis nya ord om Eric Saade

Nicole förklarar att relationen med Eric och hur det blev med allting dock inte är något som hon ångrar.

– Nej, alltså jag är en person som sällan ångrar mig. Det är redan gjort och jag kan inte göra något åt det som redan hänt. Det jag har sagt då var ju saker jag kände och jag kommer aldrig vara den som ljuger om vad jag känner, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Nu har det ju gått så lång tid. Jag fattar att folk pratar och frågar första året men nu känner jag väl att ”vad fan, har ni inget bättre att skriva?”

FOTO: Karin Törnblom/TT, BARDELL ANDREAS/Aftonbladet

Annons