Nicole Falciani väntar barn med pojkvännen Adem – första orden om lyckan

Breaking

Nicole Falciani och Adem Berisha väntar sitt första barn ihop.
Läs här!
1:37

Efter reklamen: Fem snabba med Nicole Falciani

(1:37)

Nicole Falciani och Adem Berisha har varit ett par i snart två år. De träffades strax efter Nicoles uppbrott med tidigare fästmannen Eric Saade, och sedan dess har de hållit ihop.

Har flyttat till Italien

Mycket har hänt sedan Nicole och Adem blev ett par.

Nicole blev programledare för Paradise Hotel för att sedan tacka nej till rollen när det blev klart att programmet kommer tillbaka med ännu en säsong.

Idag har hon och Adem flyttat till Rom i Italien och det var en minst sagt exalterad Nicole som berättade om beslutet på sin blogg.

”Sedan flera år tillbaka har jag drömt om att bo i Rom. Min favoritstad i hela världen. Varje gång jag vandrat på Roms gator har jag alltid på något konstigt vis känt att det är här jag hör hemma”, skrev hon och fortsatte:

Gift vid första ögonkastet-Martin om galna upplevelsen på Pride: ”Gått hem med”

Se klippet här!

”För knappt två månader sen tog vi en lunch med mina föräldrar på Glashuset på Strandvägen. Vi pratade verkligen om allt. Min pappa kollade på oss efter en stund och så sa han något som etsade sig fast hos oss. "Vad gör ni i Sverige". Efter den lunchen frågade jag och Adem varandra precis det. Vad gör vi i Sverige? Ingen av oss hade något svar, så på mindre än tre dagar var bollen i rullning. Vi började titta på lägenheter i Rom. La upp min lägenhet på Blocket och sen två veckor senare - var allting klart. Och nu är vi här, i Rom.”

”Och om jag ska vara helt ärlig, så tror jag faktiskt inte vi kommer flytta hem igen. Känslan redan nu är att vi stortrivs. Men tiden får helt enkelt utvisa”, avslutade hon.

Nicole Falciani väntar barn med pojkvännen Adem

Och nu väntar alltså hon och Adem barn.

Det är i med en video på Instagram som de avslöjar den stora nyheten.

”Halva jag och halva min favoritperson. Vi kan inte vänta tills vi möts”, skriver Nicole under videon.

Ett stort grattis önskar vi på Hänt!

FOTO: TT/Instagram

SENASTE NYTT!