LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför flyttar Nicole Falciani från Sverige

17 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Nicole Falciani
Nicole Falciani ska flytta till Italien på heltid.
Nu berättar hon om det plötsliga beslutet och hur det blir med pojkvännen Adem Berisha.
– Jag håller på att bli italiensk medborgare, säger hon.
Annons
Fem snabba med Nicole FalcianiBrand logo
Fem snabba med Nicole Falciani

Nicole Falciani är en av Sveriges största influenser, och om bara några dagar kan hon även klassas som programledare till ett av Sveriges största realityprogram. Den 15e mars har Paradise hotel äntligen premiär, och i Tom Ljungqvist och Petter Egnefors Youtube-serie Över bordet berättar hon att det känns väldigt bra. Men premiären av programmet är inte det enda stora som händer i Nicoles liv just nu.

– Nu är det ju premiär för Paradise hotel om typ fem dagar och sen ska jag faktiskt flytta till Italien. Om typ tre veckor, avslöjar hon.

Därför lämnar hon landet

Tom och Petter frågar direkt hur det kommer sig att hon ska lämna Sverige nu när hon är mitt i sin största stjärnglans, och det visar sig att det helt enkelt beror på att hon alltid velat bo i Italien och nu ser sin chans.

– Jag har ingenting att göra här hemma i vår och med mitt jobb kan jag ju jobba var som helst. Och sen har jag alltid drömt om att jobba i Italien så nu känner jag att jag har chansen, förklarar hon.

Annons

Hon berättar att hon ska flytta till Rom och att hon dessutom jobbar för att bli italiensk medborgare.

– Jag håller på att bli italiensk medborgare men det kommer ta några år, säger hon.

Så blir det med pojkvännen

Förra sommaren träffade Nicole pojkvännen Adem Berisha och när humorduon frågar hur det blir med honom berättar Nicole att han flyttar med.

– Han följer med och min hund följer med, säger hon.

Men trots att nyheten om flytten kom som en chock för Tom och Petter berättar Nicole att detta är något som hon och Adem började prata om väldigt tidigt i deras relation.

– Vi sa ganska direkt att båda vi vill testa att bo utomlands. Det sa vi nog bara efter en månad, berättar hon innan hon fortsätter:

– Och sen var vi på lunch med våra föräldrar och pratade med de om det, och pappa bara "men vad gör ni i Sverige? Ni har ju möjlighet nu innan ni eventuellt skaffar familj och barn och har fast jobb på det sättet att ni måste vara i Sverige”. Och då kände vi bara att det är ju sant.

Annons