LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Allt du vill veta om Nicole Falcianis pojkvän Adem Berisha

10 sep, 2020 
Nicole Falciani och pojkvännen Adem Berisha
Kort efter uppbrottet från Eric Saade hintade Nicole Falciani om att hon träffat kärleken på nytt.
Efter månader av spekulationer från följare visade hon till slut upp pojkvännen Adem Berisha.
Men vem är Adem mer än Nicoles pojkvän? Hänt svarar!
Annons
Allt om Nicole FalcianiBrand logo
Allt om Nicole Falciani

Nicole Falciani, 23, meddelade sina följare på Instagram i maj i år att hon och ex-fästmannen Eric Saade, 29, gått skilda vägar. Ex-paret hade planerat att gifta sig och Nicoles möhippa var redan avklarad.

Bröllopet skulle äga rum i Italien i somras, men förlovningen bröts och bröllopet ställdes in helt. Orsaken till uppbrottet är inget som varken Nicole eller Eric valt att gå in på i detalj. Men Nicole visade en stor hjärtesorg i sina sociala medier-kanaler och påpekade flera gånger att det inte varit hennes egna beslut eller önskan att skiljas åt från Eric.

Nicole och Eric Saade
Nicole Falciani och Eric Saade FOTO: Jessica Gow/TT

Det enda som Eric har berättat om uppbrottet är att det var hans val att lämna, och att relationen helt enkelt inte kändes rätt för honom.

Annons

Några månader har gått sedan ex-paret gick skilda vägar, och båda har gått vidare på varsitt sätt och håll.

Eric Saade har hintat på sociala medier att han inte längre är singel, och framförallt att han är väldigt lycklig. Och inte heller står Nicole ensam kvar, även hon har hittat kärleken på nytt.

Men hemlighetsmakeriet kring Nicoles nya flamma har varit en resa för sig. Hon har länge sagt att hon träffar någon, men inte definierat deras relation.

I början av september blev det äntligen dags för Nicole att både sätta stämpel på sin nya relation och visa upp honom. Nya kärleken är Adem Berisha och Nicole kallar honom för ”sin kille”. Men vem är egentligen Adem Berisha? Hänt svarar!

Adem Berisha
FOTO: Instagram

Hur gammal är Nicoles pojkvän Adem Berisha och var bor han?

Adem föddes den 19 april år 1991 och är idag 29 år gammal. Han har senast bott i Nacka, utanför Stockholm. Men i våras, närmare bestämt i början av mars, tog han sitt pick och pack och flyttade till Stockholms innerstad – eller ja, på Södermalm.

Annons

I somras var Nicole och Adem på resa ihop till Albanien. Orsaken till att det blev just Albanien är för att Adem Berisha är halv-alban.

Vad jobbar Adem Berisha med?

Innan det blev offentligt vem Nicoles nya kärlek är, så ryktades det om att det handlade om en sann Stureplans-profil. Och visst var det delvis rätt.

Adem har arbetat på flera krogar som ligger kring och på Stureplan. Han är alltså verksam inom krogbranschen och i höst blir han barchef på en asiatisk fusionrestaurang.

Adem om relationen med Nicole

För en vecka sedan uppmärksammade Aftonbladet att Adem Berisha och flickvännen Nicole Falciani deltog i en par-padelturnering. Den kallades Coupleness Padel Challenge och gick av stapeln på Ellery Beach House på Lidingö.

Om någon av dem är proffs framgick inte, men de verkade ha riktigt roligt.

– Vi tycker om att umgås, berättade Adem Berisha för Aftonbladet under par-padelturneringen.

FOTO: Youtube

Annons