Nicole Falciani om relationen med Rebecca Stella

Nicole Falciani Rebecca Stella

Under förra året blev det känt att Nicole Falciani blir den som tar över som programledare i Paradise hotel efter Rebecca Stellas avhopp.
Nu berättar Nicole om relationen till den stora reality-stjärnan.
Fem saker du inte visste om Nicole Falciani
Slå på ljud

Det var i slutet av september förra året som beskedet att Rebecca Stella avgår som programledare för Paradise hotel kom ut. Beskedet chockade många, och efter hela fem säsonger av programmet var det flera som uttryckte att de hade svårt att se någon annan göra programmet än just henne.

Anledningen till avhoppet grundade sig främst i att hennes familj, på grund av coronapandemin, inte skulle kunna fortsätta vara med under inspelningarna som de hade kunnat förut. Rebecca bestämde sig därför för att hoppa av programmet och därmed ge över stafettpinnen till någon annan – någon som sedan skulle visa sig vara influencern Nicole Falciani.

Nu berättar Nicole hur relationen till den tidigare programledaren ser ut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nicole om relationen till Rebecca

Det är under en frågestund på Instagram som Rebeccas namn kommer på tal. En av Nicoles följare undrar nämligen om Rebecca har agg mot Nicole nu när hon ska ta över, men enligt Nicole själv är detta inte något som stämmer.

”Falskt tror jag?? Vi känner inte varandra men hon har pratat/skrivit väldigt gulligt om mig iallafall”, skriver hon till en bild på Rebecca.

Rebeccas ord om Nicole

Det var bland annat i Tom Ljungqvist och Petter Egnefors Youtube-serie Över bordet som Rebecca uttalade sig om sin nya efterträdare. Komiker-duon menade nämligen att de förknippade programmet så pass starkt med Rebecca att det skulle kännas konstigt att se någon annan står där, något som Rebecca själv höll med om.

– Det känns lite som att det var dags att säga nej och göra något nytt. Men det var också väldigt sorgligt för precis som ni säger, det är ju kul att ni säger det men jag känner verkligen att det är ju mitt program. Ska någon annan stå där och göra mitt program, sa hon då.

Vännen Vanessa Lindblad höll med och sa att hon tyckte det kändes konstigt att se reklamfilmen som presenterade Nicole som den nya programledaren vilket Rebecca också tyckte. Men när de hade pratat om filmen, där Nicoles även ses spotta på den berömda kulan, tog Rebecca henne till försvar.

– Hon rengjorde den kanske. Jag har aldrig gjort rent kulan. Hon kanske kommer göra det bättre då eftersom att hon verkligen tar hand om kulan, sa hon då.

LÄS OCKSÅ: Så är Benjamin Ingrossos relation med Zara Larsson idag efter flirten

LÄS OCKSÅ: Följarnas spekulationer mellan Alice Stenlöf och Philip Wong

FRÅN FÖRSTASIDAN