LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför slutar Rebecca Stella som programledare för Paradise hotel

30 sep, 2020 
Rebecca Stella och Paradise hotel-gänget 2020
Efter fem säsonger väljer nu Rebecca Stella att sluta som programledare för Paradise hotel.
För Hänt berättar nu produktionsbolaget om planerna framåt gällande ersättare och inspelningsplats för den kommande säsongen.
Annons
Diana Moseni om kärleken inne i huset: ”Mycket känslor - både kärlek och hat”Brand logo
Diana Moseni om kärleken inne i huset: ”Mycket känslor - både kärlek och hat”

Ännu en säsong av reality-programmet Paradise hotel är i full gång. Under förra veckan fick tittarna se ett gäng tävlingssugna singlar checka in på hotellet som styrs av ingen mindre än Rebecca Stella.

Vad deltagarna däremot inte var beredda på var att även flera återkommande gäster skulle göra entré – redan i premiärveckan. Det visade sig snabbt bli en tuff tävling där hela tre tjejer tvingades lämna inom loppet av ett par dagar.

Rebecca Stella slutar som programledare

Säsongen som sänds nu spelades in innan corona-pandemin hade brutit ut. Andra reality-program har inför nästkommande säsonger tvingats göra stora förändringar. Både Robinson och Ex on the beach har till exempel tvingats byta inspelningsplats. Istället för att genomföra inspelningarna på exotiska platser som Fiji och Brasilen har istället produktionen hållit sig hemma i Sverige – något som dock visat sig gå strålande.

När det gäller Paradise hotel avslöjar nu Rebecca Stella att även det programmet kommer att genomgå en drastisk förändring. Programledaren kommer nämligen inte att fortsätta leda nästkommande säsong.

Annons

Det är i ett inlägg på Instagram som Rebecca meddelar nyheten och förklarar anledningen.

”Den här säsongen är min femte säsong där jag leder Paradise Hotel. Det har varit en dröm som slagit igenom, och det har varit den bästa skolan någonsin. Jag har haft så otroligt kul alla dessa år. Men allt kul har sitt slut, och jag har beslutat mig för att fokusera på annat”, skriver Rebecca och fortsätter:

”Det var inget lätt beslut att ta, men på grund av hur världen ser ut just nu - så var förutsättningarna inte densamma och jag var tvungen att ta ett beslut som var det bästa för mig och min familj”.

Eftersom inspelningarna sker i Mexiko har Rebecca, som vanligtvis bor i USA, tidigare tagit med sin son Dion samt fått besök av sin make. Men årets inspelning skulle innebära svårigheter vilket lett fram till beslutet.

”För att säkra hela produktionen med hänsyn till covid-19 måste vi ta till extrema försiktighetsåtgärder. Med respekt för Rebecca Stellas familjesituation har vi kommit överens om att det inte var optimalt för alla inblandade denna säsong eftersom alla i produktionen och familjemedlemmar, stora som små, måste bo och hålla sig på samma område under hela perioden”, skriver Susanne Nylén, presschef Nent i ett meddelande till Hänt.

Annons

Paradise hotel fortsätter att filma i Mexiko

I nuläget är det oklart vem som kommer att ta över efter Rebecca Stella. Tidigare har bland annat Malin Gramer och Alex Schulman lett programmet. I ett meddelande till Hänt meddelar nu produktionsbolaget Nent att det dock planeras för att kunna genomföra inspelningarna på samma plats som vanligt – trots pandemin.

”Vår ambition är att kunna genomföra inspelningen i Mexiko senare i höst och ber att få återkomma i programledarfrågan”, skriver Susanne Nylén.

Annons