TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Följarnas spekulationer mellan Alice Stenlöf och Philip Wong

22 feb, 2021 
Jireel, Philip Wong och Alice Stenlöf
Foto: TT/Instagram
Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira har gjort slut.
Under lördagskvällen tros Alice ha umgåtts med exet Philip Wong – något som nytagna bilder kanske faktiskt kan avslöja.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och Philip Wong var tillsammans i hela sex år innan de plötsligt beslöt sig för att gå skilda vägar. Beskedet kom som en chock för många då det tidigare paret utåt sett såg ut att gnistra av kärlek.

Alice Stenlöf och Philip Wongs relation efter uppbrottet

Alice förklarade att hon behövde tid att få vara själv och leva utan Philip vid sin sida. Det tidigare paret såg ut att ha en fin relation till varandra även efter uppbrottet. När det var dags för Philips flyttlass att gå, filmade Alice dagen och delade med sig av den till följarna. I videon sitter Alice och Philip och kramar varandra i en soffan för att till slut säga hejdå.

Två månader efter uppbrottet hade situationen plötsligt förändrats. Alice hade då fått frågor av följarna gällande hur hennes och Philips relation såg ut och i juli öppnade hon upp med ett ärligt svar.

Annons

– Vi har kommit till en punkt där vi inte kan ha samma typ av kontakt som vi haft innan, sa då Alice.

I samband med detta inledde Alice en ny relation med rapparen Jireel Lavia Pereira. Men förra veckan avslöjande Jireel att relationen med Alice var över.

”Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa”, skrev Jireel när han offentliggjorde uppbrottet.

Nya bilderna väcker spekulationer

Alice har däremot varit sparsam med kommentarer gällande uppbrottet. Istället har hon fortsatt att uppdatera Instagram som om inget skett. Under lördagen delade Alice med sig av en Instagram story som kom att väcka uppmärksamhet.

På bilden som hon delade vidare syns ett vinglas, men inte vilket som helst. Vinglaset på bilden ser nämligen ut att vara ett exakt likadant som Philip Wong delade med sig av på sin Instagram story. Även omgivningen ser ut att vara densamma. Det dröjde dock bara några minuter innan Philip tog bort sin uppdatering. Men kanske var det helt enkelt så att Alice och Philip umgicks i samma sällskap – något som de sedan försökte dölja. Eller så råkade duon bara dricka rödvin ur liknande glas, kvällen till ära.

Annons

Hänt har utan framgång sökt Alice Stenlöf och Philip Wong.

Annons