Phillipe Cohen har avföljt Bianca Ingrosso på Instagram efter pausen

Bianca Ingrosso Phillipe Cohen

Länge har det varit oklart vad det är som egentligen händer mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.
Nu gör Philippe en tydlig markering som får många att reagera.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen träffade varandra redan som tonåringar och har länge varit ett av Sveriges hetaste kändispar. Men trots att deras relation har varit väldigt långvarig har den varit långt ifrån okomplicerad.

Genom åren har Bianca och Phillipes relation nämligen haft sina toppar och dalar, och det är flera gånger som de har gjort slut med varandra för att sedan finna varandra på nytt. Men på senaste tiden har det däremot varit oklart huruvida deras relation egentligen ser ut. Då de inte har setts umgås med varandra på väldigt länge är det flera av deras följare som har misstänkt att de inte längre är tillsammans – också med tanke på att Bianca under sommaren berättade att relationen var svajig.

LÄS MER: Linnea Widmarks vädjan till följarna efter upptäckten på Instagram

Nu gör Phillipe en markering som får följarna att tro att det den här gången är slut på riktigt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas hårda ord om Phillipe

I början av året började den nya säsongen av Wahlgrens värld att sändas på tv, och även där kan man se att stämningen mellan realitystjärnorna inte riktigt är helt hundra.

I serien får man ta del av Bianca och Phillipes liv som sambor och av flickvännens ord att döma har det inte bara varit guld och gröna skogar att bo ihop. I programmet berättar hon om svårigheten med att bo med Phillipe, och vilka sidor hos honom som hon saknar.

– Phillipe är ju inte sådär jättehärlig att bo med egentligen. Han lagar mat och är jätteduktig på det och är bra på att ta disken och bära mig från soffan till sängen. Men det är inte så mycket mer är han så som han är bra på i hemmet. Jag menar, han städar inte efter sig, han är väldigt stökig och han kan aldrig se att en soffa inte är "puffig". Och han är ju inte så händig heller, säger hon.

Om det är det komplicerade sambolivet som har fått det att svalna mellan kändisparet är än så länge inte känt. Men flera saker pekar i alla fall på att det idag inte är som förr.

Phillipes markering mot Bianca

Flera månader har nu gått sedan den kända duon sågs ihop, men varken Bianca eller Phillipe har valt att uttala sig om relationsstatusen. Däremot har de båda gjort väldigt tydliga markeringar på sociala medier.

Det var i slutet av januari som Hänt rapporterade att Bianca valt att avfölja Phillipe på Instagram, detta trots att han fortfarande följde henne. Men nu har även Phillipe valt att trycka på "sluta följ"-knappen.

När Bianca tidigare har slutat följa Phillipe på sociala medier har det betytt att de inte längre är ett par. Men vad det innebär den här gången återstår helt enkelt att se.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos bröllopsbesked efter pausen från Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs relation till Phillipe Cohen efter pausen från Bianca