Bianca Ingrossos bröllopsbesked efter pausen från Phillipe Cohen

Bianca Phillipe

Relationen mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen verkar ansträngd.
Men nu kommer Bianca med ett nytt kärleksbesked som får följarna att undra.

Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohens, 26, relation har aldrig varit enkel. Men efter ett flerårigt förhållande med flera pauser och uppbrott verkade det faktiskt som att paret hade hittat till en riktigt bra plats i livet då de återförenades vid jul för ett år sedan.

Pussbilder och härliga videoinlägg tillsammans gjorde att följarna trodde att de hade funnit varandra en gång för alla. Men Bianca har aldrig hymlat med att det inte bara är någon dans på rosor att leva tillsammans med varken henne eller Phillipe. Högljudda bråk har ofta fått henne att oroa sig för att grannarna ska höra. Nu har paret inte synts till tillsammans på sociala medier på flera månader och för en tid sedan gav Bianca, i en Youtube-video, en ordentlig känga åt killar då hon sa att hon var ”trött” på dem.

LÄS MER: Julia Bergman visar upp stora familjelyckan

– Jag tycker att alla killar, på Östermalm i alla fall, är de krångligaste, mest korkade, osympatiska, bekräftelsesökande, omanliga, omogna killarna som finns i det här landet, sa hon i vloggen då.

Biancas tystnad efter avslöjandet

Att allt inte flyger på rosa moln för Bianca och Phillipe blir ännu mer tydligt för den uppmärksamme som noterat att Bianca inte längre följer Phillipe på Instagram. För ett par veckor sedan tog även Phillipe beslutet att lägga ut sin lägenhet för försäljning och flytta ut. Innan dess bodde han i princip granne med Bianca och de båda kunde enkelt gå över till varandra.

Trots det har varken Bianca eller Phillipe ännu kommenterat förhållandets status och hur det egentligen står till går bara att spekulera i. Klart är dock att en tydlig markering blev då Phillipe nyligen presenterade sin nya lilla valp Ted för sina följare.

Bianca är som känt en riktig djurälskare och hundar är hennes absoluta favoritdjur. Men till inlägget på lilla Ted ekar hennes kommentarer med sin frånvaro. Sedan ett par veckor tillbaka har Phillipe dragit sig in i en mystisk tystnad och har inte uppdaterat sina sociala medier.

”Måste gifta mig nu”

Mitt i alla spekulationer om vad som sker paret emellan kommer dock nu Bianca med en riktig kärleksönskan. Det är på Instagram-story som hon lagt upp en bild där hon tittar på en video från vännen Melina Criborns bröllop i somras.

Det är till en vacker bild av bröllopsklänningar som Bianca Ingrosso skriver:

”Måste gifta mig nu nu nu”

Och visst hade det väl varit trevligt om nästa säsong av Wahlgrens värld skulle bli en riktig bröllopsspecial?

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens stöd till Phillipe Cohen efter pausen från Bianca

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos hårda uttalande efter pausen från Phillipe Cohen

FOTO: TT/Youtube

Senaste nytt