LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens stöd till Phillipe Cohen efter pausen från Bianca

10 feb, 2021 
Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Phillipe Cohen
Relationen mellan Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso är högst oklar.
Förra veckan avslöjade Phillipe att han startar sin egna restaurang Ted.
Detta är inget som Bianca kommenterat, men nu uttrycker istället hennes mamma Pernilla Wahlgren sitt stora stöd.
”Wow”, skriver hon.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Phillipe Cohen, 26, har gjort succé med sin Youtube-kanal. Under hösten har han delat med sig av massa recept, som följarna verkligen verkar tycka är smaskiga. Nästan varje dag kan man nämligen se Phillipe lägga upp insta-stories på folk som valt att laga hans maträtter.

Det var till en början tillsammans med Bianca Ingrosso, 26, som Phillipe började spela in videor där han lagade mat i Biancas kök. Men allt eftersom Bianca och Phillipe började synas mindre ihop bytte han inspelningsplats och har sedan dess befunnit sig i sitt eget kök.

Relationen mellan Bianca och Phillipe är idag ganska oklar. I somras spenderade de mycket tid tillsammans och åkte även på en härlig semester i Palma. Men efter sommaren började paret synas allt mer sällan tillsammans. Däremot har ingen av dem bekräftat eller sagt något om att relationen skulle ha tagit slut.

Bianca Ingrosso, Phillipe Cohen
Bianca och Phillipe var i Palma tillsammans i somras.

Relationen med Bianca Ingrosso idag

Trots att varken Phillipe eller Bianca bekräftat sin relationsstatus är det mycket som tyder på att det kan vara trubbel i paradiset.

Annons

Inte nog med att Bianca har slutat följa Phillipe på Instagram så har han heller inte synts till på hennes sociala medier på flera månader. Duon firade varken jul eller nyår tillsammans och Phillipe har tagit ett stort beslut och flyttat ifrån lägenheten som låg granne med Biancas. Hur långt ifrån Bianca han planerar att flytta återstår att se, men det verkar åtminstone som att han blir kvar i Stockholm.

Förra veckan avslöjade Phillipe nämligen en stor nyhet – han öppnar restaurangen Ted. I och med att Phillipes hund också heter Ted kan det mycket väl vara därifrån restaurangens namn kommer ifrån.

Phillipe öppnar restaurang på Östermalm

Restaurangen Ted kommer ligga i hjärtat av Östermalm och därmed är det alltså inte särskilt långt ifrån Bianca, som både bor och har kontor i närheten.

”Okej! Den här bilden är väldigt speciell för mig. Tillsammans med gänget i bilden kommer jag att våren 2021 öppna min absolut första restaurang!!! Restaurangen kommer att ligga på Grev Turegatan 30 här i Stockholm. Vår ambition är att leverera en kvarterskrog med god mat, dryck och framförallt en familjär känsla av att ni gäster ska få komma hem till oss. I april slår vi upp dörrarna till vår restaurang Ted och jag hoppas att vi ses där!”, skrev Phillipe när han avslöjade nyheten.

Annons

Hittills har Bianca inte kommenterat Phillipes nya projekt, men hennes morbror Linus Wahlgren, 44, var snabb med att gratulera den nya restaurangägaren.

Nu har även mamma Pernilla Wahlgren, 53, valt att gratulera Phillipe.

”Men WOW!!! GRATTIS !!! Vad kul! Ser fram mot det!”, skriver nu Pernilla.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Youtube

Annons