Phillipe Cohens mystiska tystnad efter pausen från Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Relationen mellan Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har ryktats vara kylig.
Nu försvinner Phillipe plötsligt spårlöst.

Relationen mellan tv-profilen, influncern och entreprenören Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 26, har länge varit svajig. Efter att ha haft ett av och på förhållande under en längre period var det vid jul för ett år sedan som Bianca avslöjade på sin Instagram att paret återigen var återförenat. Denna gång för att ge förhållandet ett ordentligt försök.

Och ett försök har de sannerligen gett kärleken. Efter bara ett par månader flyttade Phillipe in hos Bianca medan han renoverade den lägenhet som han köpt i nära anslutning till flickvännen. Relationen har dock aldrig varit en dans på rosor och Bianca har flera gånger berättat ärligt om de bråk som kan uppstå mellan paret. Men efter att Phillipe för en tid sedan valde att lägga ut sin lägenhet för försäljning är det många följare som ställer sig frågan kring hur det egentligen står till med relationen.

Trots att varken Phillipe eller Bianca kommenterat ryktet kring att det skulle vara slut mellan paret eskalerade frågorna då de båda plötsligt slutade följa varandra på Instagram.

Biancas hårda ord

Inte gjorde det heller saken bättre när Bianca i en vlogg slängde en kraftig känga åt killar generellt – och killar på Östermalm i synnerhet.

Margaux plötsliga besked: ”Lägger ner”

I vloggen är det hon och väninnan Lovisa Worge, 24, som båda pratar om sitt kärleksliv – som i ärlighetens namn verkar vara rätt komplicerat. Efter ett långt utlägg om hur "krångliga" killar är berättar Bianca om vilken typ av kille hon har fått absolut nog av.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

– Jag tycker att alla killar, på Östermalm i alla fall, är de krångligaste, mest korkade, osympatiska, bekräftelsesökande, omanliga, omogna killarna som finns i det här landet, säger Bianca Ingrosso i vloggen och fortsätter:

– Killar generellt alltså, de sätter sig själva på en piedestal.

Även om Bianca aldrig nämner Phillipe vid namn har det varit lätt för följarna att dra egna slutsatser då han sedan länge är bosatt i just Östermalm.

Phillipes mystiska försvinnande

Phillipe själv har det dock varit helt tyst från. Trots att han precis som vanligt uppdaterar sitt Instagram-flöde någon gång då och då är hans följare fortfarande förvånade över agerandet. I och med Phillipe och Biancas återförening gjorde nämligen Phillipe valet att, till skillnad från förut, nu bli en del av influencer-världen.

Hit hör att han startade en Youtube-kanal där han givetvis visar upp livet tillsammans med Bianca – men även lagar mat.

Sedan ryktena om uppbrottet från Bianca har kanalen dock inte uppdaterats och den som väntar på att få lära sig om något nytt pastarecept lär vara besviken. Phillipe, som brukar uppdatera sin Youtube-kanal med någon veckas mellanrum, har nämligen inte lagt upp någon ny vlogg på över en månad.

Om det mystiska försvinnandet har med Bianca att göra eller inte är dock en gåta som bara Phillipe själv kan svara på.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos planer för alla hjärtans dag – efter tystnaden
LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso tar avstånd från Phillipe – efter långa pausen

FOTO: TT