Därför överväger Margaux Dietz att sluta blogga – nya beskedet

Margaux Dietz

Margaux Dietz är småbarnsmamma, nykär och dessutom mitt upp i en flytt.
Den hektiska vardagen har nu börjat påverka jobbet – och nu kan det bli så att följarna får se mindre av henne.
– Det är bättre att jag lägger ner, skriver Youtube-profilen.

Det har varit ett händelserikt år för Margaux Dietz, 30, del. I somras avslöjade Youtube-profilen att hon hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Jacob Liebermann, 35, och den lycklige visade sig vara vännen Emil Ingemarsson, 26.

Men relationen med Emil blev inte långvarig och redan i oktober förklarade Margaux att de valt att gå skilda vägar. Strax därefter började hon hinta om att hon träffat någon ny och i januari gick Margaux ut med att pr-profilen Seán Canning, 30, är hennes nya pojkvän. Sedan dess har det nyförälskade paret kilat stadigt och influencern verkar vara lyckligare än någonsin.

Margaux Dietz och Arnold flyttar

LÄS MER: Gunilla Persson visar upp pappan efter alla år

Det är inte bara på kärleksfronten det har hänt mycket. I somras bestämde sig Margaux Dietz för att det var dags för henne och sonen Arnold, 3, att flytta. Lägenheten, som hon bott i tillsammans med ex-pojkvännen Jacob, lades upp till försäljning och sedan började den intensiva jakten på ett nytt boende.

I december kunde Margaux äntligen andas ut. På sin Youtube-kanal berättade hon att hon köpt en ny lägenhet och passade samtidigt på att visa upp ett par delar av den.

– Det känns fortfarande inte sant att den är min, säger Margaux i videon.

Nu har hon äntligen fått tillträde till bostaden och flytten är i full gång.

Därför funderar Margaux på att sluta blogga

Margaux Dietz uppdaterar fortfarande sin Youtube-kanal flitigt men någonting som har blivit lidande i och med de stora förändringarna i hennes liv är bloggen.

I ett nytt inlägg förklarar Margaux att bloggen inte är har högsta prioritering när det händer mycket annat i livet.

”Jag gör verkligen mitt bästa för att ni ska få allt det ni vill ha i uppdateringar, men jag är samtidigt glad över att jag vågar släppa lite på inläggen när det är mycket med annat”, skriver hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu har Margaux fått en tråkig kommentar på ett inlägg och denna väljer hon att besvara öppet i inlägget. Hon varnar även sina läsare för att om det fortsätter så här kan hon komma att lägga ner bloggen.

”Jag vet att bloggen är väldigt omtyckt och jag älskar den också, men ibland går det inte!”, skriver Margaux Dietz och fortsätter:

”Om jag ska få sådana här kommentarer så känns det ibland som att det är bättre att jag lägger ner så vissa av er slipper bli besvikna”.

LÄS OCKSÅ: Margaux visar upp nya lägenheten – första bilderna

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya bild avslöjar okända relationen till Margaux

FOTO: Lotte Fernvall / Aftonbladet, Youtube

Senaste nytt