Margaux Dietz säljer lägenheten – här är bilderna

Margaux Dietz ska sälja sin lägenhet på Sveavägen i Stockholm.

YouTube-profilen Margaux Dietz säljer lägenheten hon köpte tillsammans med den tidigare fästmannen Jacob Liebermann.
Här är bilderna från den lyxiga bostaden.

Snart två år har gått sedan Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, och den tidigare kärleken Jacob Liebermann, 35, köpte deras drömlägenhet mitt i centrala Stockholm tillsammans. Planen var att de, tillsammans med deras gemensamma son Arnold, skulle bo där i några år innan det var dags att köpa villa, men istället tog allt en tvärvändning. Bara något år efter den stora lyckan bestämde sig paret nämligen för att gå skilda vägar, och sedan dess har Margaux istället bott ensam i lägenheten. Men nu har influensern bestämt sig för att det är dags att lämna det förflutna bakom sig, och därmed sälja bostaden.

Behöver en nystart

Alla som har följt Margaux ett tag minns den dagen hon berättade om den nya lägenheten. Lyckan var total och i en video på hennes YouTube-kanal visade hon upp det nya hemmet.

– Jag älskar den här lägenheten!, säger hon bland annat medan hon går runt och visar de olika rummen.

Men när det tidigare kärleksparet beslutade sig för att gå skilda vägar blev känslan inför den nya lägenheten någon helt annan, och i en video i början av sommaren avslöjade influensern att hon hade tankar på att flytta. Hon förklarade att det kändes konstigt att bo själv i lägenheten när planen egentligen var något helt annat, och att hon började känna att det var dags för en nystart.

– Den här lägenheten har ju väldigt mycket minnen och vi köpte ju den här för att bo här allihop. Och nu blev det ju inte så, som tänkt. Jag och Arnold behöver ju inte bo såhär stort, så vi behöver något nytt helt enkelt, börjar hon innan hon forsätter:

– Däremot älskar jag ju den här lägenheten och det känns verkligen som ett hem. Och jag tror att en familj kommer bli otroligt lycklig här.

Lägenheten till salu

Sedan dess har det varit tyst om flytten, men under gårdagen kunde man se att snack har blivit verkstad och att lägenheten nu ligger ute för allmänheten att köpa på Hemnet. Utgångspriset på lägenheten är 10 295 kronor, och med tanke på att den ligger mitt i Vasastan med både Hagaparken och shopping som Nk och Sturegallerian i närheten kommer det nog inte bli några problem att sälja den.

– Det är en fantastisk sekelskifteslägenhet med smakfull renovering och starka färger. Margaux har gjort det väldigt bra tycker jag, säger mäklaren Adam FarhoumandUnik Fastighetsförmedling.

Här är bilderna från YouTube-profilens bostad.

  

Foto: Henrik Nero för Unik fastighetsförmedling/mäklare: Adam Farhoumand

SENASTE NYTT!