Phillipe Cohens nya bild avslöjar okända relationen till Margaux Dietz

Phillipe Cohen, Bianca Ingrosso, Margaux Dietz

Foto: TT

Phillipe Cohen håller sig tyst gällande situationen med Bianca Ingrosso.
Nyligen har han gjort stora förändringar i sitt liv – och nu avslöjas även hans okända relation till Margaux Dietz.

Phillipe Cohen, 26, är göteborgaren som blivit känd som Bianca Ingrossos, 26, pojkvän. Paret träffades redan i tonåren och deras kärlekshistoria har följts av det svenska folket i åratal. Relationen har kantats av upp- och nedgångar men i början av 2020 såg paret ut att kila stadigt. Under första delen av föregående år levde Bianca och Phillipe nämligen som sambor och de visade flitigt upp sin kärlek i offentligheten.

Phillipe startade även sin matkanal på Youtube och filmade då videoklippen från Biancas lyxiga kök.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Phillipe Cohens liv efter förändrade relationen med Bianca Ingrosso

Men sedan slutet av sommaren har relationen förändrats markant. Trots att varken Bianca eller Phillipe har kommenterat relationsstatusen så verkar följarna enade om att paret kanske har gjort slut. Phillipe har nämligen inte synts till i Biancas sociala medier-kanaler på månader. Det har även funnits andra tecken som har visat att det kanske är trubbel i paradiset. Exempelvis firade Bianca och Phillipe varken jul eller nyår tillsammans, något som de tidigare gjort.

Phillipe har på senaste gjort flera stora ändringar i sitt liv. Till att börja med har han skaffat en ny familjemedlem – hunden Ted. På Instagram handlar nu en stor del av uppdateringarna just om labradoodlen.

Phillipe och Ted har dessutom bestämt sig för att lämna Östermalms-lägenheten som de tidigare levt i. Hemmet, som låg ett stenkast från Bianca Ingrosso, är nu sålt och Phillipe är på jakt efter sitt nya boende. Vad som återstår att se är om Phillipe bosätter sig i samma stad som Bianca eller har några planer på att flytta tillbaka till Göteborg. I nuläget har han varit väldigt hemlighetsfull med framtidsplanerna.

Phillipes raketkarriär – från Biancas kök till livesända program

LÄS MER: Lovisa Worge byts ut efter festkvällen

Men även om vi idag inte vet vart Phillipe planerar att bosätta sig så finns det en sak som är säker – karriären går strålande. Youtube-kanalen växer även om det inte längre är i Biancas kök som inspelningarna sker. Phillipe har även visat att han nu för tiden står på egna ben gällande Youtube, från att härom året bara dykt upp i Biancas vloggar har han nu en framgångsrik karriär och gör egna uppdrag som Youtuber. Under Musikhjälpen 2020 var han bland annat en av gästerna och berättade då glatt om sitt matintresse.

Inte nog med att se på video-klippen som Phillipe lägger upp så har det svenska folket även börjar inspireras rejält av hans matlagning. Dagligen delar Phillipe vidare Instagram stories där andra lagat hans recept och sedan taggat honom i.

Phillipe Cohens okända relation till Margaux Dietz

Phillipe visar sig nu även ha kontakt med andra stora Youtube-profiler. Nyligen gästade han Youtube-kanalen Matkanalen, med Sveriges mästerkock-vinnaren Klara Lind. Klippet kom att få stor uppmärksamhet då tittarna tyckte sig se en chans till romans mellan Phillipe och Klara.

Men förutom denna Youtube-profil så kommer det nu fram att Phillipe även har en relation till Youtube-drottningen Margaux Dietz. Då Phillipe varit ute och ätit hamburgare har han nämligen testat på just den variant som Margaux satt upp på menyn.

”Testar din burgare, Margaux Dietz”, skriver Phillipe på Instagram, varpå Margaux delat bilden på sin egen story.

Margaux och Phillipe följer även varandra på sociala medier så en liten vänskap verkar helt klart finnas mellan Youtube-kollegorna.

LÄS OCKSÅ: Theo Dietz flirt med Kristin Kaspersen – till Margaux stora glädje

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson stöttas av följarna efter tunga erkännandet

SENASTE NYTT!